Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Nie dostałem jednak żadnego wyjaśnienia, więc zgłaszam się tutaj - czy to możliwe?
ze względu na spore zainteresowanie tematem wydzielono odrębny temat o dyskusji nad różnicami między RC a aptecznymi - ss
Podziel się posiłkiem, chamie
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
A ja lubię nowe rzeczy ćpać
@WRB
Flubromazepam mam teraz, dobre gówno. Pamiętam kiedyś jak od Chińczyków dostałem, jedno z pierwszych benzo moich. Przyjebałem tabsę, odlbudziłem się na następny dzień ale za to jak zajebiście się czułem
etizolam zajebisty jest na zjazdy wszelakie, ostatnio gieta niecałego zgubiłem, w domu hehehe zjadłem może z 50mg z tego.
Jedyny przypał z benzo miałem w miksach - benzo+alko - poszedłem rano po nocce bez butów do znajomych, kupiłem w chuj koksu, jakieś szczyny z alko i melanżowalem kilka h co jakiś czas dorzucając clonazolam. Przynajmniej tak mi powiedzieli.
I drugi raz "przypał" - waliłem a-pihp, a na podkład poszła flualpra. Jadłem po ćwiartce tabsy 1mg raz na 3-4h. Najpierw spałem jeszcze, potem pamiętam że zawałem nockę i rano się okazało, że nie ma benzo. Zajebałem kreskę alfy, włosy stanęły dosłownie dęba i zaczęły się paranoje.
Jak mi potem lęki z odbicia wjechały to dwa dni ktoś mi biegał w kącie oka albo chciał przyjebać. Hehwh
Później się dowiedziałem że dzieciom na podwórku rozdawałem kwasy.
Ba, wszystkie benzo w tabsach/blotterach działały tak jak powinny - chyba że się zamawiają vendorzy i od lat zamiast eti sprzedają pyrazolam
przeniesiono do wątku ogólnego pytanie o RC BENZO - ss
No tym, że jest RC, czyli nie delegal, więc można kupić nawet z clearnetu.
Często mocą, czasem działania. taki flualprazolam czy flubromazolam nie miały sobie równych co do dawek. Kogoś bez tolerki 0,1mg zamiatało, a 0,25 powodowało długi sen z niepamięcią wsteczną. Klonazolam był kilka razy silniejszy od klonazepamu. Na wolnamolekula było kiedyś fajne porównanie tych 2 substancji tak podobnych do siebie ale TYLKO z nazwy "twojego dobrego ziomka" klona vs "szatana z czeluści piekieł" klonazolamu.
jak ktoś nie umie sępić benzo u lekarzy i nie ma dila, nie ogarnia w darknety i tory, to może RC zamówić z neta.
Minusy to oczywiście to, że mogą być zanieczyszczone czymś, apteczne to apteczne jednak. Mój ulubiony RC to był etizolam (używany aptecznie m.in. w Japonii, Włoszech), ale potem chyba wszedł delegal. Zjadłem tego tony.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.