Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Nie dostałem jednak żadnego wyjaśnienia, więc zgłaszam się tutaj - czy to możliwe?
ze względu na spore zainteresowanie tematem wydzielono odrębny temat o dyskusji nad różnicami między RC a aptecznymi - ss
Podziel się posiłkiem, chamie
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
A ja lubię nowe rzeczy ćpać
@WRB
Flubromazepam mam teraz, dobre gówno. Pamiętam kiedyś jak od Chińczyków dostałem, jedno z pierwszych benzo moich. Przyjebałem tabsę, odlbudziłem się na następny dzień ale za to jak zajebiście się czułem
etizolam zajebisty jest na zjazdy wszelakie, ostatnio gieta niecałego zgubiłem, w domu hehehe zjadłem może z 50mg z tego.
Jedyny przypał z benzo miałem w miksach - benzo+alko - poszedłem rano po nocce bez butów do znajomych, kupiłem w chuj koksu, jakieś szczyny z alko i melanżowalem kilka h co jakiś czas dorzucając clonazolam. Przynajmniej tak mi powiedzieli.
I drugi raz "przypał" - waliłem a-pihp, a na podkład poszła flualpra. Jadłem po ćwiartce tabsy 1mg raz na 3-4h. Najpierw spałem jeszcze, potem pamiętam że zawałem nockę i rano się okazało, że nie ma benzo. Zajebałem kreskę alfy, włosy stanęły dosłownie dęba i zaczęły się paranoje.
Jak mi potem lęki z odbicia wjechały to dwa dni ktoś mi biegał w kącie oka albo chciał przyjebać. Hehwh
Później się dowiedziałem że dzieciom na podwórku rozdawałem kwasy.
Ba, wszystkie benzo w tabsach/blotterach działały tak jak powinny - chyba że się zamawiają vendorzy i od lat zamiast eti sprzedają pyrazolam
przeniesiono do wątku ogólnego pytanie o RC BENZO - ss
No tym, że jest RC, czyli nie delegal, więc można kupić nawet z clearnetu.
Często mocą, czasem działania. taki flualprazolam czy flubromazolam nie miały sobie równych co do dawek. Kogoś bez tolerki 0,1mg zamiatało, a 0,25 powodowało długi sen z niepamięcią wsteczną. Klonazolam był kilka razy silniejszy od klonazepamu. Na wolnamolekula było kiedyś fajne porównanie tych 2 substancji tak podobnych do siebie ale TYLKO z nazwy "twojego dobrego ziomka" klona vs "szatana z czeluści piekieł" klonazolamu.
jak ktoś nie umie sępić benzo u lekarzy i nie ma dila, nie ogarnia w darknety i tory, to może RC zamówić z neta.
Minusy to oczywiście to, że mogą być zanieczyszczone czymś, apteczne to apteczne jednak. Mój ulubiony RC to był etizolam (używany aptecznie m.in. w Japonii, Włoszech), ale potem chyba wszedł delegal. Zjadłem tego tony.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.