Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemanko, mam taki problem, że przyjebałem 3 razy w życiu amfy.
Za pierwszym i drugim razem było zajebiście, ale za trzecim razem tak się nażarłem tego chujostwa, że musiałem lecieć na pogotowie. I tu jest mój problem, że mija tydzień od tego incydentu a ja nadal nie mogę palić skuna, jak tylko zajaram czuję jakby wchodziła faza po AMP, dziwne myśli i w ogóle. Zaznaczę, że wcześniej jarałem dużo i nigdy nie było tak, żebym źle się czuł po buchach, a teraz jeden maszek i występują właśnie takie objawy.
Wie ktoś jak się z tym uporać? Bo chcę mi się jarać ale wiem, że jak zajaram to się bede źle czuł. Będę bardzo wdzięczny za pomoc
  • 438 / 110 / 0
Organizm Ci mówi żebyś przestał ćpać. Posłuchaj go, dobrze radzi.
  • 916 / 171 / 0
Panie narkomanie. (Sorry)
Masz zioło namoczone w mdphp. Jak jesteś z wawy to nawet z tego samego źródła co ja. trawa plus stim to jedyny rodzaj trawy jaki mi podchodzi. Za czasów u47 była jeszcze z opio.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 4807 / 267 / 0
marihuana może spowodować nerwicę i ataki paniki, palacze dobrze to wiedzą, ponieważ po jakimś gorszym dniu gdy po paleniu serce zaczęło kołatać i miało się wrażenie tracenia przytomności każda następna próba może powodować podobne efekty na wejściu.

Ty masz traumę po amfetaminie i po zapaleniu wkręcasz sobie że to znów się dzieje. Zrób przerwę.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1622 / 553 / 0
Odkąd spróbowałem DXM trawa mocno mnie stymuluje, ale nie jest jak z fetą. feta robi rozgardiasz na bani, powoduje zmęczenie i nie pozwala się na niczym skupić (przynajmniej u mnie, ćpałem długo). Aktualnie mj stymuluje dając świeży i ciekawy świata umysł (jak cubensisy), a energii i rozluźnienia mam jak po koksie. Na pewno można uzyskać taki efekt po czystym mj, ale potrzeba trochę doświadczenia z różnymi używkami i zmiany podejścia do samej baki.
  • 12495 / 2425 / 0
Pisałem już o tym pewnie ze 100 x, ale i tak się powtórzę : D
Na studiach paliłem zioło (prywatny outdoor kolegi - zebrany bardzo późno), które porobiło mnie niemal dokładnie, jak MDMA. Oczy, szczęka, pobudzenie, gadatliwość, bezsenność, empatia - wszystko się zgadzało do tego stopnia, że byłem przekonany, iż dostałem "piksę" w herbacie. Kilka dni później (już bez herbaty) - działanie dokładnie to samo.
Ani wcześniej, ani później nie paliłem niczego podobnego.
  • 407 / 40 / 0
Ja tez ostatnio kupilem takie co mnie pobudza nawet ciezko jest zasnac nie wiem czy maczane ale poza tym dziala raczej normalnie.
  • 2962 / 1599 / 35
Ziomek mi kiedyś mówił,że są stymulujące odmiany ale ja nie siedzę w temacie to na 100% nie powiem co miał na myśli
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 12495 / 2425 / 0
Jasne, że są - chociażby Lemon Haze, którego sporo osób kopci dzień w dzień, bo tylko to jest w aptekach.
Nie ma w tym raczej podobieństw do amfetaminy - ot zioło, po którym ciężko zasnąć.
  • 2877 / 266 / 0
a speed nie działa z kolei jak zioło?

ja bym strzelał że masz po prostu adhdfullhddvd, ale tak naprawde to się gówno znam
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.