Ja miałem wysoki spadek po ojcu , matkę na wysokim stanowisku w jednym z urzędów (nadal mam)
plus dwa mieszkania też w spadku.
Teraz aby przejechać się matki mercedesem muszę złożyć ustne podanie tj. opisać gdzie chce jechać i czy nie będę ćpał...
Tak się zastanawiam co by było gdyby ćpania nie było
Uważam się za bardzo mądrego ćpuna, także żadnych długich ciągów na jakimś gównie i tak dalej nie uświadczyłem.
Miałbym mniej różnych przypałowych akcji, ale jednocześnie mniej rzeczy do wspominania. Bywały akcje, których nie zapomnę.
Do tego nie byłbym aż tak blisko z niektórymi najbliższymi.
Żadnych znajomych przez narkołyki nie straciłem, także jestem z tego zadowolony. Nikogo też w dragi nie wciągnąłem, więc na razie wszystko idzie na plus.
Jestem zadowolony z tego, w jakim miejscu teraz się znajduję.
Z zewnątrz tak czy siak jestem takim samym człowiekiem, jak byłem, jeżeli o to chodzi.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
email: 853156@protonmail.com
Może miałbym jakieś inne hobby, któremu bym się poświęcił bez reszty, czy coś. Ciężko gdybać.
Ni wytrzymałbym w tej szarej rzeczywistości, zbyt szybkiego tępa życia
Nie żałuje swojej politoksykomanii, dla mnie używki są lekarstwem duszy
taki lajf po prostu
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.