Ja miałem wysoki spadek po ojcu , matkę na wysokim stanowisku w jednym z urzędów (nadal mam)
plus dwa mieszkania też w spadku.
Teraz aby przejechać się matki mercedesem muszę złożyć ustne podanie tj. opisać gdzie chce jechać i czy nie będę ćpał...
Tak się zastanawiam co by było gdyby ćpania nie było
Uważam się za bardzo mądrego ćpuna, także żadnych długich ciągów na jakimś gównie i tak dalej nie uświadczyłem.
Miałbym mniej różnych przypałowych akcji, ale jednocześnie mniej rzeczy do wspominania. Bywały akcje, których nie zapomnę.
Do tego nie byłbym aż tak blisko z niektórymi najbliższymi.
Żadnych znajomych przez narkołyki nie straciłem, także jestem z tego zadowolony. Nikogo też w dragi nie wciągnąłem, więc na razie wszystko idzie na plus.
Jestem zadowolony z tego, w jakim miejscu teraz się znajduję.
Z zewnątrz tak czy siak jestem takim samym człowiekiem, jak byłem, jeżeli o to chodzi.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
email: 853156@protonmail.com
Może miałbym jakieś inne hobby, któremu bym się poświęcił bez reszty, czy coś. Ciężko gdybać.
Ni wytrzymałbym w tej szarej rzeczywistości, zbyt szybkiego tępa życia
Nie żałuje swojej politoksykomanii, dla mnie używki są lekarstwem duszy
taki lajf po prostu
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.