Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 171 / 8 / 0
Kim byłbyś gdybyś nie poznał narkotyków ?
Ja miałem wysoki spadek po ojcu , matkę na wysokim stanowisku w jednym z urzędów (nadal mam)
plus dwa mieszkania też w spadku.

Teraz aby przejechać się matki mercedesem muszę złożyć ustne podanie tj. opisać gdzie chce jechać i czy nie będę ćpał...

Tak się zastanawiam co by było gdyby ćpania nie było
  • 704 / 5 / 0
Myślę, że jeśli chodzi o ogólną sytuacje życiową, to byłbym w tym samym albo bardzo podobnym momencie. Głównie dlatego, że ciężko jest być wyżej (ach, ta skromość %-D ).

Uważam się za bardzo mądrego ćpuna, także żadnych długich ciągów na jakimś gównie i tak dalej nie uświadczyłem.
Miałbym mniej różnych przypałowych akcji, ale jednocześnie mniej rzeczy do wspominania. Bywały akcje, których nie zapomnę.
Do tego nie byłbym aż tak blisko z niektórymi najbliższymi.
Żadnych znajomych przez narkołyki nie straciłem, także jestem z tego zadowolony. Nikogo też w dragi nie wciągnąłem, więc na razie wszystko idzie na plus.

Jestem zadowolony z tego, w jakim miejscu teraz się znajduję.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / / 0
Kimś zdecydowanie mądrzejszym.
  • 2278 / 278 / 3
Byłbym nieświadomym człowiekiem. Dobrze jest być nieświadomym człowiekiem. Nieświadomym swoich lęków i fobii, niebojącym się o swoje zdrowie. Z drugiej strony cieszę się, że poznałem narkotyki, bo rozwinęło moją samoświadomość. Ogólny bilans neutralny.

Z zewnątrz tak czy siak jestem takim samym człowiekiem, jak byłem, jeżeli o to chodzi.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 839 / 69 / 0
Byłabym straszną życiową pizdą. Narkotyki podszlifowały mój charakter. Ogónie rzecz biorąc nie jestem wrakiem, potrafię ćpać. Niczego nie żałuję, jak i niczego bym nie zmieniła w swoim życiu. Więc jakby to dziwnie nie zabrzmiało - nie żałuję tego, że spóbowałam narkotyków. Więcej wiem, więcej rozumiem, ogólnie w głowie mam więcej. Pierdolnik, bo pierdolnik, ale ogarniam go.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 497 / 12 / 0
Kolesiem bez wyrzutów sumienia.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1329 / 60 / 0
Nie byłoby mnie.

Może miałbym jakieś inne hobby, któremu bym się poświęcił bez reszty, czy coś. Ciężko gdybać.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 30 / / 0
Na pewno kimś mega ważnym hehe, może królem świata xD
diagnoza- schizofrenia paranoidalna (F20.0)
  • 5985 / 1237 / 43
Nie żyłbym już
Ni wytrzymałbym w tej szarej rzeczywistości, zbyt szybkiego tępa życia
Nie żałuje swojej politoksykomanii, dla mnie używki są lekarstwem duszy
taki lajf po prostu
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Studentem, ale jeszcze nic nie skreślone...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.