Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 198 / 7 / 0
Witam. Szukałem takiego tematu na forum i nie mogę znaleźć, a jeżeli był to proszę o przekierowanie. Z racji że zbliżają się święta i noc sylwestrowa mam do Was pytanie. Jaka substancja dobrze współgra z alkoholem i powoduje ze nie upije się dwoma piwami. Nigdy nie miałem mocnej głowy, ale odkąd łykam Doxepine moja tolerancja na alkohol jeszcze bardziej się zmniejszyła. Liczę na pomoc. Pzdr
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 1951 / 15 / 0
amfetamina, metamfetamina, desoxypiperadol, MDPV, itp.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Zmniejsz dawkę alko :) Najprościej ;) Pij jakieś słabe browary a nie kombinujesz jak koń pod górę :P

hmm przeczytałem jeszcze raz co napisałeś i doczytałem, że jeszcze się chcesz naćpać przy okazji ;P
Tak jak kolega wyżej napisał stymulanty mogą Ci pomóc, ale nie muszą :Px
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2012 przez Syberek, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuj na kaczych łapach
  • 510 / 53 / 1
Substancje o nazwie mleko, olej oraz inne takie tłuste 'blokują przyswajanie alkoholu'.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 2 / 0
etylofenidat polecam. Gdy normalnie jestes zajebany po (dajmy na to) 0,5, to z etylo mozesz wypic prawie drugie tyle :D
  • 152 / 2 / 0
Stymulanty dopaminergiczne.
  • 2878 / 21 / 0
Tak, kokaina zwłaszcza.
thcmenel pisze:
Witam. Szukałem takiego tematu na forum i nie mogę znaleźć, a jeżeli był to proszę o przekierowanie.
Jakim cudem:
http://talk.hyperreal.info/alkohol-blok ... 20472.html
http://talk.hyperreal.info/alkohol-zwi- ... 21923.html
http://talk.hyperreal.info/jak-aby-sie- ... 33417.html
Poczytaj, a ja się zastanowię, czy to scalić czy zamknąć.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 418 / / 0
Jak ktoś nie chce się upić, to niech nie pije. Proste jak ruchanie. Musisz zaimponować kolegom, że ile ty to nie wypijesz? Czy po prostu jak im powiesz, że nie chcesz pic w sylwka to popatrzą jak na trędowatego?
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2012 przez zielonywojownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Ω
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.