Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
2-amino-5-metoksyindan
Ktoś coś słyszał albo badał? Dostałem próbkę 100mg od /cut/ a duckduckgo milczy.. :-/
Chciałbym zabrać sie do badań, tylko nie mam pojęcia w jakiej ilości.. Ktoś ma jakieś propozycje?? Warte to wogóle uwagi? Piszcie co wiecie\sądzicie.
Niby coś czuć ale bardzo słabo, subtelnie.Zrobiło sie troche miło, świat wydawał sie jakby bardziej przyjazny.
Przez chwilę pojawił sie nawet jakby malutki zalążek niewielkiej euforii :-p
Ogólnie słabe toto, chyba że wieksze dawki coś by zminiły.. :rolleyes:
Jak ktoś bedzie badał to polecam dawki powyżej 100mg i dawać relacje :listen:
baltazargabka pisze:Może na efekty miał wpływ fakt że byłem nieźle zmęczony tym dniem i sporą ilością mefa tego dnia
BrightestStar pisze:Nie wiem jak wygląda sprawa efektów tego związku na "sucho" (czyt. "bez podkładu"), ale rozpierdalają mnie ludzie, którzy testują na sobie nowe związki po kilkukrotnym zajebaniu się mefedronem. Po takiej akcji chyba żaden związek wywołujący podwyższenie poziomu dopaminy nie zadziała. Bo nie będzie miał kurwa na czym :nuts:
po paru mefodobach nie przebijesz niczym :diabolic:
Powód: poprawka BBCode
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.