Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
2-amino-5-metoksyindan
Ktoś coś słyszał albo badał? Dostałem próbkę 100mg od /cut/ a duckduckgo milczy.. :-/
Chciałbym zabrać sie do badań, tylko nie mam pojęcia w jakiej ilości.. Ktoś ma jakieś propozycje?? Warte to wogóle uwagi? Piszcie co wiecie\sądzicie.
Niby coś czuć ale bardzo słabo, subtelnie.Zrobiło sie troche miło, świat wydawał sie jakby bardziej przyjazny.
Przez chwilę pojawił sie nawet jakby malutki zalążek niewielkiej euforii :-p
Ogólnie słabe toto, chyba że wieksze dawki coś by zminiły.. :rolleyes:
Jak ktoś bedzie badał to polecam dawki powyżej 100mg i dawać relacje :listen:
baltazargabka pisze:Może na efekty miał wpływ fakt że byłem nieźle zmęczony tym dniem i sporą ilością mefa tego dnia
BrightestStar pisze:Nie wiem jak wygląda sprawa efektów tego związku na "sucho" (czyt. "bez podkładu"), ale rozpierdalają mnie ludzie, którzy testują na sobie nowe związki po kilkukrotnym zajebaniu się mefedronem. Po takiej akcji chyba żaden związek wywołujący podwyższenie poziomu dopaminy nie zadziała. Bo nie będzie miał kurwa na czym :nuts:
po paru mefodobach nie przebijesz niczym :diabolic:
Powód: poprawka BBCode
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.