Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
2-amino-5-metoksyindan
Ktoś coś słyszał albo badał? Dostałem próbkę 100mg od /cut/ a duckduckgo milczy.. :-/
Chciałbym zabrać sie do badań, tylko nie mam pojęcia w jakiej ilości.. Ktoś ma jakieś propozycje?? Warte to wogóle uwagi? Piszcie co wiecie\sądzicie.
Niby coś czuć ale bardzo słabo, subtelnie.Zrobiło sie troche miło, świat wydawał sie jakby bardziej przyjazny.
Przez chwilę pojawił sie nawet jakby malutki zalążek niewielkiej euforii :-p
Ogólnie słabe toto, chyba że wieksze dawki coś by zminiły.. :rolleyes:
Jak ktoś bedzie badał to polecam dawki powyżej 100mg i dawać relacje :listen:
baltazargabka pisze:Może na efekty miał wpływ fakt że byłem nieźle zmęczony tym dniem i sporą ilością mefa tego dnia
BrightestStar pisze:Nie wiem jak wygląda sprawa efektów tego związku na "sucho" (czyt. "bez podkładu"), ale rozpierdalają mnie ludzie, którzy testują na sobie nowe związki po kilkukrotnym zajebaniu się mefedronem. Po takiej akcji chyba żaden związek wywołujący podwyższenie poziomu dopaminy nie zadziała. Bo nie będzie miał kurwa na czym :nuts:
po paru mefodobach nie przebijesz niczym :diabolic:
Powód: poprawka BBCode
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.