Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
zmieniono nazwę tematu - wawe
Mi to jak najbardziej pasuje i mam nadzieje, ze bedzie trwalo jak najdluzej - mniejsza szansa, ze sie (p)osłowie do niego przyjebią. Ostatnio niestety robi sie coraz bardziej znany.
O co w tym chodzi ?
MajkiMajk pisze:Poza wymienionymi oczywiście smak, forma aplikacji,łatwość przedawkowania, mało spektakularne efekty..
a przy GBL? raz tańczyłem tylko na tym, to na parkiecie czułem się całkiem trzeźwy (myślę sobie - coś mnie nie kopneło) - schodze, ide w strone baru, a tu nagle taki bączek, że podpierać musiałem się o ściany. znowu wszedłem na parkiet i znowu trzeźwy
dla mnie GBL tylko samemu w domu albo do załatwienia jakiś spraw na mieście
Lovercraft pisze:Dziś ponad 6 osób pytało mnie czy się czymś naćpałem, że mam tak dobry humor? :huh:
Poza tym z jeszcze niewymienionych:pierwsze razy bywają rozczarowujące z gieblem i często tak też kończy się ta znajomość aczkolwiek jak butla w domu się uśmiecha to druga szansa jest prawie zawsze tylko kwestią czasu. :diabolic:
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.