Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
zmieniono nazwę tematu - wawe
Mi to jak najbardziej pasuje i mam nadzieje, ze bedzie trwalo jak najdluzej - mniejsza szansa, ze sie (p)osłowie do niego przyjebią. Ostatnio niestety robi sie coraz bardziej znany.
O co w tym chodzi ?
MajkiMajk pisze:Poza wymienionymi oczywiście smak, forma aplikacji,łatwość przedawkowania, mało spektakularne efekty..
a przy GBL? raz tańczyłem tylko na tym, to na parkiecie czułem się całkiem trzeźwy (myślę sobie - coś mnie nie kopneło) - schodze, ide w strone baru, a tu nagle taki bączek, że podpierać musiałem się o ściany. znowu wszedłem na parkiet i znowu trzeźwy
dla mnie GBL tylko samemu w domu albo do załatwienia jakiś spraw na mieście
Lovercraft pisze:Dziś ponad 6 osób pytało mnie czy się czymś naćpałem, że mam tak dobry humor? :huh:
Poza tym z jeszcze niewymienionych:pierwsze razy bywają rozczarowujące z gieblem i często tak też kończy się ta znajomość aczkolwiek jak butla w domu się uśmiecha to druga szansa jest prawie zawsze tylko kwestią czasu. :diabolic:
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.