Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 66 / 1 / 0
siemano,
znacie jakieś substancje, które zobotniejają człowieka? bo mam taki problem, że zajebiscie nie chce mi się chodzić do pracy i potrzebuje czegoś co pomoże mi przetrwać te 8 godzin-benzo odpada bo mam za dużą tolerancje. Praca dotyczy układania towarów w tesco ale i tak tego nie lubie. Myślałem o kodeinie, ale to są nocne zmiany i nie wiem czy mnie nie przymuli czasem. Myślałem, żeby pójść tam po paru piwach, ale niestety jeżdże samochodem.
  • 413 / 8 / 0
amfetamina :)
do pracy nadaje się doskonale [o ile nie zjesz za wiele]
  • 109 / / 0
Wjeb półkę dobrej fuki, i zachce ci się iść do roboty.
  • 614 / 5 / 0
po piwach jeszcze bardziej nie będzie ci się chciało nic robić. jak pracowałem w sklepie jechałem na kofeince w tabletkach@200mg, popijaną zieloną herbatą. bardzo fajnie się do tego nadawały, kupiłem 100szt. za ok. 20zł + przesyłka i jeszcze trochę mi zostało do dzisiaj. bardzo polecam.
  • 66 / 1 / 0
dzięki za wasze odpowiedzi ale chodzi mi raczej o legalne narkotyki, bo w te drugie się nie bawie
  • 77 / 1 / 0
ze spidów MDPV? bufedron? 4-Fluoroamfetamina? MeOPP?
Z depresantów może tramal?
  • 66 / 1 / 0
jak ja bym chciał potwornie zdobyć tramal, ale nie wiem jak. W ściemnianiu psychiatrów jestem dobry ale przy traamalu nie wiem co wymysleć
  • 565 / 7 / 0
Ja bym celowal inaczej. U mnie w miescie sa energy drinki zawierajace 64mg kofeiny w tabsach musujacych, do tego inozytol, ktory wyplukuje kofeina, a wzmacnia on wrazliwosc receptorow na serotonine i jest zrodlem fenyloalaniny (ktora wzmacnia motywacje). Zeby chcialo mi sie chodzic do pracy stosowalem diete wysokotryptofanowa (duzo sera, mleka itp.) i kilka tabsow tej kofeiny. Dzien zaczynalem od wlasnie tego, zeby fenyloalanina, a nie tryptofan pierwsza trafila do mozgu, dalej zasilalem sie tryptofanem, zeby kofeina miala co wykorzystac. Chce sie bardziej niz zwykle, ale nie nazwalbym tego cudownym lekiem na motywacje. Nie celujcie od razu w takie ciezkie dragi. Zapytaj farmaceutki, ona pewnie znajdzie cos lepszego, mimo, iz uwaza, ze w Acodinie jest kodeina.
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2010 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 66 / 1 / 0
myślałem też o "robotyzacji" tj. neuroleptykach, ale powiedźcie mi jak kombinujecie ten tramal? bo ostatnio zainteresowały mnie pochodne morfiny-narazie wale kodeine

a może jakbym walnął dziś 450 mg thiocodinu to nie było by tak źle? jak myślicie?

nie pisz posta pod postem, tylko edytuj poprzedni post - chsn
  • 195 / 1 / 0
spróbój, gorzej się nie poczujesz po kodeinie jak nie masz uczulenia
Uwaga! Użytkownik Emancypowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...