Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 316 / 0
Jako, że był już temat o tzw. "dream drugs", czyli dragach jakich ktoś najchętniej by spróbował, to teraz pora na odwrotną stronę medalu. Jakich dragów nie zamierzacie nigdy tykać, nazwijmy to "antidream drugs" lub "nightmare drugs".

Z pewnością nie zamierzam dotykać:
1. Heroiny, fentanylu, morfiny.
2. Metamfetaminy.
3. Kokainy.

Nie wpisywać sposobu podania - Ama
  • 96 / 2 / 0
1.hera, fent i inne mocne opiaty
2.feta, meta
3. koks
4. RC
  • 3129 / 26 / 0
1. Depresanty (oprócz alko)
2. Stymulanty
High, how are you?
  • 43 / / 0
1. heroina
2. metamfetamina, metkatynon
3. Inhalanty
  • 1558 / 18 / 0
Ja to nigdy w żyłę nie dam, o!
  • 62 / 1 / 0
Nigdy w żyłę.
Nigdy amfetaminy, wystarczy, że straciłam przez to przyjaciela.
Nigdy mety.
Nigdy heroiny.
Nigdy kokainy.
Nigdy dopalaczy.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
1. Opiaty/opioidy
2. metamfetamina
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 11 / 0
NIgdy nie mów nigdy!
  • 146 / 3 / 0
Mocne psychodeliki
  • 3362 / 349 / 0
- Nigdy heroiny / morfiny
- metamfetamina
- Inhalanty

Tak to jestem otwarty na wszystkie dragi. :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.