Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
dodano strukturę + linki do Wikpedii / 909
Yto pisze: Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
Yto pisze: Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
to jest RC,nic do końca nie wiadomo,potencjalnie może cię to zabić,nie znamy tych substancji na tyle aby być czegokolwiek pewnym,no risk no fun
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.