Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
dodano strukturę + linki do Wikpedii / 909
Yto pisze: Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
Yto pisze: Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
to jest RC,nic do końca nie wiadomo,potencjalnie może cię to zabić,nie znamy tych substancji na tyle aby być czegokolwiek pewnym,no risk no fun
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.