Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
dodano strukturę + linki do Wikpedii / 909
Yto pisze: Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
Yto pisze: Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
to jest RC,nic do końca nie wiadomo,potencjalnie może cię to zabić,nie znamy tych substancji na tyle aby być czegokolwiek pewnym,no risk no fun
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.