Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
dodano strukturę + linki do Wikpedii / 909
Yto pisze: Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
Yto pisze: Jest ktoś w stanie powiedzieć jak długo można jechać na bufedronie z dość "trzeźwym" i zdolnym do pracy umysłem? Stymulacja jaką oferuje bufik bardzo mi odpowiada ale zastanawiam się ile dni można tak maksymalnie wyciągać z niego to co najlepsze. Za około miesiąc będę musiał być prawie 3 dni na nogach z niewielką opcją na sen. Na bank jest to kwestia bardzo indywidualna ale myślicie, że młodej, bardzo zdrowej i na co dzień średnio zapracowanej osobie uda się przez te 3 dni w miarę dobrze funkcjonować na bufiku? Pozostaje jeszcze kwestia tolerancji, czy np tego trzeciego dnia bufedron wciąż będzie działał tak jak powinien? Nie mam wyrobionej tolerancji na beta-ketony, ostatni raz bufedron używałem około miesiąc temu. Czy ilości powyżej 2 g w ciągu 3 dni mogą być bardzo szkodliwe dla serca?
to jest RC,nic do końca nie wiadomo,potencjalnie może cię to zabić,nie znamy tych substancji na tyle aby być czegokolwiek pewnym,no risk no fun
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.