Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
"Jak działa jamniczek"
"Jak działa jamniczek"
Można, ale do nocnego rozkminiania sensu życia ten mix się średnio sprawdza. Jednak w kwestii podziwiania otoczenia w słoneczny dzień, na pewno się nie zawiedziesz. Jeśli już, to dorzuć więcej dexa, tak z 300mg, półtorej godziny po aplikacji nasion.
Zresztą masz tutaj mój opis przebiegu tripa: http://talk.hyperreal.info/powoje-miksy ... z0rx9kNAGz
@thread
Czy stopień wzrostu tolerancji na LSA jest taki sam, niezależnie od przyjętej dawki (np. załóżmy, że zarzuciłem 1g nasion i po 4 dniach chcę wrzucić 10g)?
Kiedyś 3tygodnie pod rząd i wszystko działało
Później po przerwie po 13 dniach od pierwszej dawki nie poczułem prawie nic oprócz ciężaru na żołądku .
Tak więc mam kilka spostrzeżeń
Mianowicie
a) jakość nasion- ich aktywność czy też jak to nazwać.
b) dieta w czasie przerwy - zależy czy jesz dużo węgli czy więcej białek i tłuszczów
c)sposób przyjmowania
d) czy bierzesz coś dla szybszej regeneracji- ja polecam kurkumę,ashwagandha i szałwie
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.