Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
"Jak działa jamniczek"
"Jak działa jamniczek"
Można, ale do nocnego rozkminiania sensu życia ten mix się średnio sprawdza. Jednak w kwestii podziwiania otoczenia w słoneczny dzień, na pewno się nie zawiedziesz. Jeśli już, to dorzuć więcej dexa, tak z 300mg, półtorej godziny po aplikacji nasion.
Zresztą masz tutaj mój opis przebiegu tripa: http://talk.hyperreal.info/powoje-miksy ... z0rx9kNAGz
@thread
Czy stopień wzrostu tolerancji na LSA jest taki sam, niezależnie od przyjętej dawki (np. załóżmy, że zarzuciłem 1g nasion i po 4 dniach chcę wrzucić 10g)?
Kiedyś 3tygodnie pod rząd i wszystko działało
Później po przerwie po 13 dniach od pierwszej dawki nie poczułem prawie nic oprócz ciężaru na żołądku .
Tak więc mam kilka spostrzeżeń
Mianowicie
a) jakość nasion- ich aktywność czy też jak to nazwać.
b) dieta w czasie przerwy - zależy czy jesz dużo węgli czy więcej białek i tłuszczów
c)sposób przyjmowania
d) czy bierzesz coś dla szybszej regeneracji- ja polecam kurkumę,ashwagandha i szałwie
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.