Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
"Jak działa jamniczek"
"Jak działa jamniczek"
Można, ale do nocnego rozkminiania sensu życia ten mix się średnio sprawdza. Jednak w kwestii podziwiania otoczenia w słoneczny dzień, na pewno się nie zawiedziesz. Jeśli już, to dorzuć więcej dexa, tak z 300mg, półtorej godziny po aplikacji nasion.
Zresztą masz tutaj mój opis przebiegu tripa: http://talk.hyperreal.info/powoje-miksy ... z0rx9kNAGz
@thread
Czy stopień wzrostu tolerancji na LSA jest taki sam, niezależnie od przyjętej dawki (np. załóżmy, że zarzuciłem 1g nasion i po 4 dniach chcę wrzucić 10g)?
Kiedyś 3tygodnie pod rząd i wszystko działało
Później po przerwie po 13 dniach od pierwszej dawki nie poczułem prawie nic oprócz ciężaru na żołądku .
Tak więc mam kilka spostrzeżeń
Mianowicie
a) jakość nasion- ich aktywność czy też jak to nazwać.
b) dieta w czasie przerwy - zależy czy jesz dużo węgli czy więcej białek i tłuszczów
c)sposób przyjmowania
d) czy bierzesz coś dla szybszej regeneracji- ja polecam kurkumę,ashwagandha i szałwie
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.