Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Może w kapsułkach jakoś? Albo IV (chociaż osobiście nie odwazyłbym się na to).
tylko część styku z językiem była przykryta po czym brałem wielkiego łyka jakieś napoju o
intensywnym smaku i nie czułem smaku benzy, a dość szybko się ładowała....
Jakos dalo rade przelknac.
P.S.Benza to gowno, wzialem 5 saszetek i lekkie powidoki, rozmazane swiatla w nocy. :'( :-/
Wszystko co napiszę na tym forum jest wyłącznie tworem mej wybujałej wyobraźni i nie może być powodem do jakichkolwiek roszczeń.
a ja benze 'wsypuje' do malej ilosci wody tak na jeden lyk, mieszam, zeby wszystko polknac, bo w takiej ilosci wody sie nie rozpusci cala benza, przeżegnam sie i chlup :D
najlepsze jest to uczucie chwile przed lykiem, taki scisk glowy, caly drżę, ale po łyku popijam i już jest dobrze hehe
innych też sie nada ( tak mi się zdaje)...
...stonoga potrafi zdeptać 100 czereśni naraz:)
Ja zawsze rozpuszczam benze w malej ilosci wody, torebki od herby bym nie poknal.
Ewentualnie mozesz rozsmarowac benze na kanapce, lub wysuszyc i nosem niuchnac :)
but money can buy me drugs so that`s cool :)
Podniecajcie sie tym dalej [ external image ]
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
CBŚP i NCA w walce z syntetycznymi opioidami – współpraca w ramach EMPACT
W Birmingham odbyło się kluczowe spotkanie platformy EMPACT NPS/Narkotyki Syntetyczne, które zgromadziło przedstawicieli CBŚP, brytyjskiej NCA i innych kluczowych partnerów. W jego trakcie omówiono strategie zwalczania zagrożeń związanych z syntetycznymi opioidami, a współpraca przyniosła wymierne rezultaty.
Zapalił skręta na poczekalni Komendy Policji. Skończył w areszcie
Szczycieńscy policjanci zatrzymali mieszkańca Szczytna, który przyszedł do komendy, żeby wyjaśnić wątpliwości związane ze wcześniejszą interwencją z jego udziałem. Czekając na funkcjonariuszy w poczekalni wyciągnął i podpalił skręta, co nie uszło uwadze policjantów.
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.