Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Może w kapsułkach jakoś? Albo IV (chociaż osobiście nie odwazyłbym się na to).
tylko część styku z językiem była przykryta po czym brałem wielkiego łyka jakieś napoju o
intensywnym smaku i nie czułem smaku benzy, a dość szybko się ładowała....
Jakos dalo rade przelknac.
P.S.Benza to gowno, wzialem 5 saszetek i lekkie powidoki, rozmazane swiatla w nocy. :'( :-/
Wszystko co napiszę na tym forum jest wyłącznie tworem mej wybujałej wyobraźni i nie może być powodem do jakichkolwiek roszczeń.
a ja benze 'wsypuje' do malej ilosci wody tak na jeden lyk, mieszam, zeby wszystko polknac, bo w takiej ilosci wody sie nie rozpusci cala benza, przeżegnam sie i chlup :D
najlepsze jest to uczucie chwile przed lykiem, taki scisk glowy, caly drżę, ale po łyku popijam i już jest dobrze hehe
innych też sie nada ( tak mi się zdaje)...
...stonoga potrafi zdeptać 100 czereśni naraz:)
Ja zawsze rozpuszczam benze w malej ilosci wody, torebki od herby bym nie poknal.
Ewentualnie mozesz rozsmarowac benze na kanapce, lub wysuszyc i nosem niuchnac :)
but money can buy me drugs so that`s cool :)
Podniecajcie sie tym dalej [ external image ]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.