Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1974 / 526 / 0
Radzę uważać na lorka, jestem już lekkim benzo-wrakiem i nic mi nie straszne a tylko po lorku odpierdalałem rzeczy, których bym nie robił.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 349 / 103 / 0
A co lorek ma w sobie takiego, czego inne nie mają?
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 1974 / 526 / 0
Chuj go wie.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 554 / 138 / 0
Lorazepam nie jest taki straszny.
Wystarczy zapodać odpowiednią dawkę względem tolerancji i nikt niczego nie będzie żałować, czy nie pamiętać.
Posiada silne działanie przeciwlękowe. Więc jak ktoś przesadzi, to będzie okazywać nadmierną pewność siebie.
Swoją przygodę zaczynałem właśnie od tego leku i nie żałuję całokształtu.
Ważne, żeby nie przesadzić z dawką.
Jak działa na kogoś 1 mg alpry, to odpowiednikiem lorazepamu będzie około 2 mg.

Macie tutaj fajny przelicznik:
https://www.omnicalculator.com/health/b ... conversion
  • 2814 / 365 / 0
Na mnie lorazepam słabo działał.. z 2,5mg szybko doszedłem do 10mg raz nawet 12,5mg i naprawdę nie odczułem jakiegoś bardzo silnego działania..
A pytanko próbował ktoś mixu Alpra + Baklofen ? Bo jestem w posiadaniu Baklofenu i ciekawi mnie ta kwestia ..
  • 554 / 138 / 0
@sclero2014 może wystąpić nasilenie działania depresyjnego na o.u.n.
W dużych dawkach, działanie depresyjne na centralny ośrodek oddechowy.
  • 2814 / 365 / 0
16 lipca 2021WALLSTREET pisze:
@sclero2014 może wystąpić nasilenie działania depresyjnego na o.u.n.
W dużych dawkach, działanie depresyjne na centralny ośrodek oddechowy.
Dzięki za info
  • 592 / 82 / 0
Ja lorka musialem zjesc 10mg albo 12.5mg juz nie pamietam dokladnie i i tak ledwo co poczulem, moze wyrabianie receptoror hahah
Co do tego mixu to sie nie wypowiem bo nie mialem stycznosci z baklofenem, ale jak juz bedziesz bral to nie przesadz z dawkami bo podobno 50mg starcza no i sie dlugo laduje wiec przed alpra. Ale lepiej poczekaj na jakies inne wypowiedzi.
Jestem dość trudny.
  • 554 / 138 / 0
A duża dawka, to kwestia indywidualna. Wieczny sen może nadejść zawsze przy takich miksach.
  • 2814 / 365 / 0
16 lipca 2021WALLSTREET pisze:
A duża dawka, to kwestia indywidualna. Wieczny sen może nadejść zawsze przy takich miksach.
Wiem właśnie dlatego wole nie ryzykować.. co prawda działanie alpry znam doskonale od długiego czasu i wiem jaka dawka jak na mnie działa. Jeśli chodzi o Baklofen to dzis zarzuce 1raz i ocenie jak na mnie działa ile się ładuję itp . Dlatego tak poprostu zapytałem o połączenie..
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.