Wystarczy zapodać odpowiednią dawkę względem tolerancji i nikt niczego nie będzie żałować, czy nie pamiętać.
Posiada silne działanie przeciwlękowe. Więc jak ktoś przesadzi, to będzie okazywać nadmierną pewność siebie.
Swoją przygodę zaczynałem właśnie od tego leku i nie żałuję całokształtu.
Ważne, żeby nie przesadzić z dawką.
Jak działa na kogoś 1 mg alpry, to odpowiednikiem lorazepamu będzie około 2 mg.
Macie tutaj fajny przelicznik:
https://www.omnicalculator.com/health/b ... conversion
A pytanko próbował ktoś mixu Alpra + Baklofen ? Bo jestem w posiadaniu Baklofenu i ciekawi mnie ta kwestia ..
W dużych dawkach, działanie depresyjne na centralny ośrodek oddechowy.
16 lipca 2021WALLSTREET pisze: @sclero2014 może wystąpić nasilenie działania depresyjnego na o.u.n.
W dużych dawkach, działanie depresyjne na centralny ośrodek oddechowy.
Co do tego mixu to sie nie wypowiem bo nie mialem stycznosci z baklofenem, ale jak juz bedziesz bral to nie przesadz z dawkami bo podobno 50mg starcza no i sie dlugo laduje wiec przed alpra. Ale lepiej poczekaj na jakies inne wypowiedzi.
16 lipca 2021WALLSTREET pisze: A duża dawka, to kwestia indywidualna. Wieczny sen może nadejść zawsze przy takich miksach.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.