The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ja wciąż wedle rozkładu jazdy ciągnę, czyli w piątek opio.
Zaraz ruszam do pracy w aptece, ale nie w tej co kupuję swoje lekarstwo, bo tam pracować mi nie dadzą:|
Przepraszam, ale rozbawiło mnie to. Możesz sobie jakoś nabyć lek 'u siebie'? Tzn powiedzmy weźmiesz 3 paczki i zapłacisz na różne paragony? Czy miałbyś przez to problemy? @g3no
Coś się popsuło i zdublowało mi posta, proszę o usunięcie tego pierwszego
29 sierpnia 2025dariamiereszynska pisze: elegancko jakbym była u siebie :) no prawie wszystko gdyby nie fakt że jestem w thiokodinowym ciągu już chyba z osiem lat zapierdzielam od apteki do apteki heh.
Przy odstawianiu pomogła mi kumata psychuszka i zaordynowała mi rolki 5 mg (2 x dziennie), paroksetynę (20 mg) - hamuje enzym CYP2D6 i się nie naćpieta kodą, klonidynę (Iporel) i promazynę (2 x 50 mg dziennie). Wyszedłem gładko, czasami dorzucając szatański Klonazolam, ale nie mam problemów z benzo. Paro 20 mg biorę do dzisiaj. Nie wymądrzam się - postarajcie się rzucić to w pisdu, wielokrotnie myślałem o tym podczas ciągów wymyślając sobie mitycznego psychiatrę, który "cudownie" dokona uzdrowienia. Męka, męka x 1000. Udało się i zdrowym na ciele i duchu, czego i Wam życzę. Nie ćpam już nic - czasem grzybki z raz na miech.
Oprócz kody w torebce pod wiatą śmietnikową było masę supli, sporo wenlafaksyny 150 mg, trazodon, duuuużo Coaxilu i kwetiapina 100 mg. Wsio wziąłem - z supli najbardziej jestem zadowolony. POZDRÓWKI OD "BYŁEGO".
Ale jaka to siła nałogu. To tak jakby alkoholik znalazł flaszkę i też musiał ja wypić mimo że nie pił 5 lat.
A alkoholicy mają więcej takich zrządzeń losu , ze alkohol kusi ba każdym kroku .
3maj się tam
Podstrony nałóg
Możesz.sobie logicznie tłumaczyć a mózg już spłatał figla bo wziąłeś po przerwie a wiesz ze nie powinieneś.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
23 września 2025global108 pisze: Po 5. latach [...] Zażyłem i poczułem się...
Poszukaj strategii. Co zrobisz jak przyjdzie myśl "tyle czasu minęło, może wziąć znowu, nic się nie stanie"? Ona będzie przekonująca. Pójdziesz w to i zaryzykujesz, czy wymyślisz strategię jej rozbrojenia?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.