The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ja wciąż wedle rozkładu jazdy ciągnę, czyli w piątek opio.
Zaraz ruszam do pracy w aptece, ale nie w tej co kupuję swoje lekarstwo, bo tam pracować mi nie dadzą:|
Przepraszam, ale rozbawiło mnie to. Możesz sobie jakoś nabyć lek 'u siebie'? Tzn powiedzmy weźmiesz 3 paczki i zapłacisz na różne paragony? Czy miałbyś przez to problemy? @g3no
Coś się popsuło i zdublowało mi posta, proszę o usunięcie tego pierwszego
29 sierpnia 2025dariamiereszynska pisze: elegancko jakbym była u siebie :) no prawie wszystko gdyby nie fakt że jestem w thiokodinowym ciągu już chyba z osiem lat zapierdzielam od apteki do apteki heh.
Przy odstawianiu pomogła mi kumata psychuszka i zaordynowała mi rolki 5 mg (2 x dziennie), paroksetynę (20 mg) - hamuje enzym CYP2D6 i się nie naćpieta kodą, klonidynę (Iporel) i promazynę (2 x 50 mg dziennie). Wyszedłem gładko, czasami dorzucając szatański Klonazolam, ale nie mam problemów z benzo. Paro 20 mg biorę do dzisiaj. Nie wymądrzam się - postarajcie się rzucić to w pisdu, wielokrotnie myślałem o tym podczas ciągów wymyślając sobie mitycznego psychiatrę, który "cudownie" dokona uzdrowienia. Męka, męka x 1000. Udało się i zdrowym na ciele i duchu, czego i Wam życzę. Nie ćpam już nic - czasem grzybki z raz na miech.
Oprócz kody w torebce pod wiatą śmietnikową było masę supli, sporo wenlafaksyny 150 mg, trazodon, duuuużo Coaxilu i kwetiapina 100 mg. Wsio wziąłem - z supli najbardziej jestem zadowolony. POZDRÓWKI OD "BYŁEGO".
Ale jaka to siła nałogu. To tak jakby alkoholik znalazł flaszkę i też musiał ja wypić mimo że nie pił 5 lat.
A alkoholicy mają więcej takich zrządzeń losu , ze alkohol kusi ba każdym kroku .
3maj się tam
Podstrony nałóg
Możesz.sobie logicznie tłumaczyć a mózg już spłatał figla bo wziąłeś po przerwie a wiesz ze nie powinieneś.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
23 września 2025global108 pisze: Po 5. latach [...] Zażyłem i poczułem się...
Poszukaj strategii. Co zrobisz jak przyjdzie myśl "tyle czasu minęło, może wziąć znowu, nic się nie stanie"? Ona będzie przekonująca. Pójdziesz w to i zaryzykujesz, czy wymyślisz strategię jej rozbrojenia?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.