Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Edycja: Ooo, chytry Chytrus już to napisał. :(
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
polecacie? czy jeśli wszamię kilka tabsów to ten dexsyf działa mocno szkodliwie (coś jak sulfo przy kodzie)?
Mnie już po 3 bolał okropnie brzuch.
ale to mój organizm, ketonalu zjadłem w życiu tysiące sztuk i ani razu nie rozbolał mnie brzuch, a biorę wszystkie nlpz na przemian od 9 lat i nieraz paczka ketonalu starczała mi na dwa dni i tak w kółko
29 września 2019Retrowirus pisze: wątpię.
tak jak pisałem powyzej- tramal od niedawna dopiero zaczalem uzywac ale w zwiazku z bolem (przy okazji stestowałem działanie rekreacyjne)
Tak jak koda bez tolerki mnie fajnie robi na ok 2-3 h (w ilosci 16-24 tab thio), to tramal w ilosci 540 (tez bez tolerki!) - musiałem z lupą szukac oznak bycia porobionym. Zupełnie bym sie nie zorientował :/ A jak się okazuje- 540 to jz duza dawka...
Po paru razach sie zorientowałem, że on "grzewczo" nie działa, tylko tak antydepresyjnie, lekko pobudzająco. Ale na pewno nie perfidnie i nachalnie, na pewno nie. Moze nawet w tle, z ukrycia :P
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Może zrobić mix tram, koda, klon. Tylko w jakich ilościach polecacie? I jaki odstęp czasowy pomiędzy tymi substancjami żeby było jak najfajniej
01 października 2019Sawant pisze: wpadła mi w ręce skudexa, czyli 75mg tramca + 25mg dexketoprofenu (jakiś NLPZ, podobno też mocno wzmacnia działanie opio).
polecacie? czy jeśli wszamię kilka tabsów to ten dexsyf działa mocno szkodliwie (coś jak sulfo przy kodzie)?
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.