Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8103 / 908 / 0
Powinien działać jak nie jest mocno przeterminowany i przechowywany w suchym i ciemnym miejscu.Nic nie ma do rzeczy, ze to hinduski.Utnij kawałeczek, mniej więcej 50 mg - 100 mg na probe jak działa, jak coś lekko poczujesz to ładuj więcej.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3014 / 1020 / 0
ja miałem do czynienia raz z podobnym i nie mam nic do zarzucenia. jest to ten sam tramadol jaki mamy w polsce.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 77 / 7 / 0
Hinduski tramadol rzeczywiście godny polecenia, lekko otoczka wali plastikiem ale kopie więc chyba nie ma co narzekać. Bardzo łatwa przeróbka do podania IV, "plastik" schodzi nawet przy wymacaniu tabletki rękami, a do tego te 225mg niebędące retardem wychodzi dość nie drogo
  • 8103 / 908 / 0
No i widzisz @Dezo pisałem, ze poklepie i poklepało.Nie ma różnicy z jakiego zakątku świata jest tramal, zawsze zadziała.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 152 / 7 / 0
Potrzebuję pomocy, wydaje mi się że był taki wątek ale nie mogę go znaleźć. Chodzi o detoks od Tramalu, niekoniecznie w celu całkowitego odstawienia ale zejścia do skutecznych dawek w okolicach 400-600mg i brania co parę dni / weekendowo.

Aktualnie 1000-1200mg dziennie.

Wczoraj wrzuciłem 400 albo 600mg retarda, 10mg diazepamu przeciwpadaczkowo oraz 1mg alpry + 1 piwo i spać. Spało się bardzo dobrze, ale rano była tragedia. Dawno tak szybko nie polewałem sobie z dozownika do kieliszka 200mg.

Do tej pory brałem głównie popołudniami co kończyło się nieprzespanymi nocami i zaczęło odbijać się na zdrowiu. . Dzisiaj z rana wrzuciłem 200mg kropel + 400mg retardów a po południu 400mg kropel (pod poranne 15mg diazepamu ofc). Spróbuję do końca dnia już nic nie wrzucać, zobaczymy jak będzie.

Schodzić z dawek lepiej na retardach czy kroplach? Zachować ten tryb brania popołudniami + nieprzespane noce i redukować dawki? Rano wtedy pośpię 2-3h i trochę niewyspany jestem przez cały dzień ale za to żadnego skręta nie ma. Jak się do tego zabrać? Nigdy nie byłem wjebany w opio, no może poza kodą którą załatwiłem przez cold turkey bez problemu.
  • 2198 / 715 / 0
Zamiast kropli bierz retardy, ucinaj sobie dziennie po 300 mg na przykład. Ile dokładnie musisz sam zobaczyć, nie ma co tego przeciągać w nieskończoność. Retardy rozłożone na dwie dawki powinny praktycznie zniwelować skręta na całą dobę. Naćpany nie będziesz, nie licz na to. Na sen ogarnij sobie jakiś lek, może to być coś lekkiego jak melatonina albo grubszy kaliber z z-drugs. Dobrze sprawdza się też mianseryna i nie ma takiego potencjału uzależniającego. Podwyższenia dawki benzo nie polecam bo to będzie przejście z deszczu pod rynnę.
Tak czy inaczej po zredukowaniu do zera jakiś skręt fizyczny może być więc idealnie gdybyś mógł te 3-4 dni pobyć w domu i odpocząć. Gorzej z psychiką bo tram jest takim dziadostwem że depresja po nim utrzymuje się dłużej niż po ciągu na mocnych opio iv. Może minąć parę tygodni zanim wrócisz do normy, benzo mogą pomóc przetrwać i maskować objawy, ale pamiętaj że zamiana jednego uzależnienia na drugie to nie jest wyjście.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 109 / 9 / 0
ludki i ludziki czy neurotop 300 retard (karbamazepina) nada się do zapobiegania drgawkom ?
ze względu na to, iż jest retard wrzucać go ile czasu przed oraz druga opcja jakieś pomysły na to by rozkurwic tego retarda w prosty sposób (okrągłe z + do tego zawsze się kruszą jakoś dziwnie nie wzdłuż lini przez co wydaje mi się ze nie jest to typowy retard jak przy innych smakołykach )
  • 3014 / 1020 / 0
karbamazepina jest lekiem przeciwdrgawkowym, ale jej działanie jeśli chodzi o ten efekt jest odczuwalne dopiero po kilku dniach brania. najlepsze do tramadolu na drgawki są benzodiazepiny, polecam diazepam.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 109 / 9 / 0
Nie mogę brać bnz że względu na testy na nie jeśli biorę karbe od ponad tygodnia w dawce 300 rano i 300 wieczorem obydwa retard to nie mam o co się bać ?
I tak dawki mają planowo nie przekraczać 400mg. Większa szansa na drgawki przy retardzie czy rozgryzionym ? :pacman: :pacman:
  • 6 / / 0
Nie wie nikt jak napełnić butelkę tramadolu od nowa? Chciałbym ją wypłukać.
Zablokowany
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.