Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
BB-22 to pewnik - chyba nawet pierwszy tu na forum za wapo BB-22 z e-szluga zabrałem.
Bez zbędnych ceregieli... otwierasz clirka i sypiesz kanna. Ile to nie wiem, ja zawsze sypałem aż do granic rozpuszczalności, żeby w e-fajce pływały kryształki - i to jest dla mnie oznaka, że elektro-palenie-wysraniemusku gotowe. Najczęsciej to łyzkami od noopeptu odmierzałem, to tak koło 5-10mg na łyche, średnio 50-60mg szło na 2-3 napełnienia kilrka (tak po 1.5ml no może 2ml)
A ze zbędnymi ceregielami... to dodać spirytu do efaczki. Czego nigdy nie próbowałem, bo mówie, sypać do usranowa. Tylko małe buchy brać. Chociaż moim zdaniem ciężko pomylić clirki, tosz to jebie.
A taka e-fajka na szybko do palenie e-fajek? W esmokinworld, czyli te stoiska wyszedł taki uber ekonomiczny P1 Blister - mocna bateria dosyć... no nie jest to e-faja za 200-300 zł ale dobrze się nada to takich celów. Do tego jakiś liquid to się w 85 zł uwiniemy. I miłego bombienia.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 189 / 2 / 0
Siema bede niedlugo kupowal e szluga i ktos mi tu pisal zebym zwrocil uwage na clearomizer i wybral taki z knotami. Tez taki sobie upatrzylem ogolem bateria vision spinner 1300mah i clearomizer vision victory gornogrzalkowy 2.4oohm ma wlasnie takie knoty i jest ciut drozszy od takiego np kanger mt3 ktory nie.ma tych knotow i w dodatku jest dolnogrzalkowy. A jak taka roznica wplywa w rzeczywistosci na palenie canna z takiego a takuego clearomizera, moze to wlasnie ten bez knotow by byl lepszy mimo z tanszy, jak myslicie? Bo ogolem do liquidu nada sie jeden i drugi a do palenia kanna?
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
Ja palę z dolnogrzałkowca (evod) roztwór 20mg/ml 5F-AKB48 i po 4 głębokich buchach już mam mocno także chyba obojętnie co kupisz, byle grzało. :-D
  • 189 / 2 / 0
Rozpuszcza ci sie to normalnie, nie ma krysztalow w plynie? Nie wiem wlasnie co wziac ale chce cos lajtowrgo na czila bez zchiz i rycia bani myslalem nad THJ018. Takie canna jak bb22 AKB48 czy 5fakb48 wywolywaly strach panike bo zawsze walilem z.puchy wieksze jlosci a przy tym chcialem pozostac niezdemaskowany. Ale zawsze byl wjazd na cialo panika i pikawa walaca teraz chce wieczoram spokojnie przykopcic bez tej calej dysocjacji. Poleccie cos co jest dobre do takiego eszluga co wsypie nawet bez spirytu i popale

O amce nawet niewspominam jak po wiekszych ilosciach dostawalem takich dysosjacji a wygladalo to jakby ktos do pradu pidlaczyl do tego zanik widzenia i zamiane w warzywo na jakis czas i obrzyganie sie

Chcialbym tez przypalic od czasu do czasu z wieczora a zawsze jak kupilem kilka g i kazde inne canna to nie wiem czy mnie nie ruchano ale dla.mnie to one w.dzialaniu niczym sie nie roznily zawsze dziki przejebany stan czy to ur czy bb i mega ciag ze palilem cale doby nawet nie pamietajac tego i po 2-4tyg jak juz nic nie bylo zastanawialem sie gdzie mi miesiaf spierdolil totalne zrycie i amnezja
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 21 / 0
Ja wapuję właśnie liquid z THJ018 (od jednego z vendorów, który już nie ma tego w ofercie) i nie ma karania jak po am-ce, bardzo przyjemnie wchodzi i jak się sporo nawciągam to dość długo trzyma.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 33 / / 0
420alldaylong pisze:
Ja wapuję właśnie liquid z thj018 (od jednego z vendorów, który już nie ma tego w ofercie) i nie ma karania jak po am-ce, bardzo przyjemnie wchodzi i jak się sporo nawciągam to dość długo trzyma.
Nie wiem jak to rozpuścili, próbowałem i THJ018 nie chce się mieszać z glikolem... Po podgrzaniu liquidu z czasem się miesza, ale po jakimś czasie wytrącają się grudki:/ Alkohol też nie pomógł..

Możesz opisać wygląd i konsystencję tego liquidu, ew. skład jeśli coś jest na opakowaniu ujawnione?
  • 1472 / 26 / 0
Ja wlewam grama do 3 ml spirytusu mieszam długo ,wlewam do cleanomizera 0.6 dolewam normalnego liquidu i trochę aromatu czekoladowego ,i wyglada kolor normalnie tak wychodza w 2 ml ,jeden buch i jestem upalony :-)
  • 16 / / 0
Panowie, jestem zainteresowany kupnem e -fajka tylko w celu waporyzacji kanna i mam do was pytanie. Czy w tej kwestii ma jakieś znaczenie czy kupimy dobry, drogi e-papieros czy może to być jakiś tam zwykły tani. Zaznaczam że na codzień nie palę i bd go używał tylko w tym celu.
Jestem zielony w temacie więc wszelkie info mile widziane :)
  • 1203 / 21 / 0
@up Przeczytaj dwie - trzy stronki do tyłu, dokładnie ten temat był poruszany - jakiego e-fajka kupić.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 400 / 5 / 0
KiSSmyAss pisze:
Panowie, jestem zainteresowany kupnem e -fajka tylko w celu waporyzacji kanna i mam do was pytanie. Czy w tej kwestii ma jakieś znaczenie czy kupimy dobry, drogi e-papieros czy może to być jakiś tam zwykły tani. Zaznaczam że na codzień nie palę i bd go używał tylko w tym celu.
Jestem zielony w temacie więc wszelkie info mile widziane :)
Ja mam chińską baterie ego za 25zł + clearomizer volisha taki ze sznurkami za 25 ,zrobiłem olejek na 5f-pb-22 kopie jak skurwysyn %-D
kazik333@tutanota.com
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.