Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
To nie żadna wada. Ja też tak mam i nie mam żadnych kłopotów ze wzrokiem. Mi nawet kokaina ledwo rozszerza źrenice. Po opiatach były jednak wyraźnie węższe niż normalnie.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: AquaSky »
drag pisze:
Wiem co to jest T/12 jeśli działa od 4 do 6h to T1/2 będzie około 2,5h.
A co do tych 30h to jest wspomniane, że Prozac (fluoksetyna) tyle się utrzymuje.

Dzialanie konczy sie po 4-6 godzinacha ale nie dlatego ze nie ma jzu MDMA ale dlatego ze twoje zapasy serotoniny sie wyczepaly i wzrosla tolerancja na to.. widocznie nie jadkles pigol za wiele wiec nie wiesz ze jak zjesz nawet po 5 dniach 2X wieksza ilosc tych samych pigol to one slabiej zadzialaja niz za 1 razem
T1/2 dla jednego bro wynosci ok 45min, a jesli chodzi o MJ to w zaleznosci od dawki od kilkudziesiedziu godzin do nawet tygodnia :D dowod dlaczego THC mozna wykryc w krwi nawet po pol roku a w moczu po 10dniach a amfe odpowiednio po 10dnaich i3dni a czasy dzialania nie roznia sia tak bardzo?? czas dzialania ma niewiele wspolnego z czasem poltrwania THats eND
Wszytko co tu napisałem to prawda... Z przymrożeniem oka :P
  • 6 / / 0
yoooo
Nieprzeczytany post autor: ugi »
mialem dzisiaj "mały" schiz po pixach(tak mi sie wydaje ze to po nich) otoz zapodalem sobie mewki na piatkowy wieczor w klubie, poczekalem az sie wkreca i naturalnie wyszedlem na parkiet, bylo spoko, asz nagle wlaczyli stroboskopy i wtedy zaczelo sie, jak strobo zaczely napierdalac ja zaczalem jakby tracic swiadomosc na ulamki sekund, stalo sie tak z 4 razy pod rzad, za 5 razem byla tragedia, ciemno przed oczami, drgawki(nie wiem czy na calym ciele czy tylko na glowie) ja trzymalem sie za glowe i cos krzyczalem,...tak zle jeszcze nigdy w zyciu sie nie czulem, myslalem ze wyloze sie na srodku parkietu ale jakos sie udalo ustac, wszystko trwalo hmmmm pare naszcie sekund, moze 10, podczas tego wszystkiego czulem "cos" w glowie, nie byl to bol ale barziej jakis schiz ?? nie wiem jak inaczej to nazwac.. zdeka sie przestraszyle, mial ktos cos takiego ??
  • 437 / 20 / 0
Jedyny niepokojący efekt jaki kiedyś doświadczyłem po pigułach, to 'drganie obrazu'. Widzieliście kiedyś skaczący obraz w TV? to mniej więcej coś takiego. Wtedy też trochę się przestraszyłem.

Ale generalnie to nie zdarzają mi się żadne krzywe jazdy po pixach.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
Ja mam zawsze coś takiego, że trace świadomość na ułamki sekund, a rano nic nie pamiętam :-) .
Ale całej reszty nie miałem nigdy. Mój koleś miał. Też od stroboskopu i dobrej muzy, ale nie mam pojęcia od czego to może być. Chociaż pamiętam, że on mi opowiadał, że wcześniej cały dzień coś robił i był mocno przemęczony, może to jest powód.
  • 6 / / 0
...
Nieprzeczytany post autor: ugi »
w ten dzien w ktory to sie stalo tesz bylem dosc zmeczony, a do tego mialem problemy z zoladkiem...
  • 32 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: TonyHalik »
ugi pisze:
mialem dzisiaj "mały" schiz po pixach(tak mi sie wydaje ze to po nich) otoz zapodalem sobie mewki na piatkowy wieczor w klubie, poczekalem az sie wkreca i naturalnie wyszedlem na parkiet, bylo spoko, asz nagle wlaczyli stroboskopy i wtedy zaczelo sie, jak strobo zaczely napierdalac ja zaczalem jakby tracic swiadomosc na ulamki sekund, stalo sie tak z 4 razy pod rzad, za 5 razem byla tragedia, ciemno przed oczami, drgawki(nie wiem czy na calym ciele czy tylko na glowie) ja trzymalem sie za glowe i cos krzyczalem,...tak zle jeszcze nigdy w zyciu sie nie czulem, myslalem ze wyloze sie na srodku parkietu ale jakos sie udalo ustac, wszystko trwalo hmmmm pare naszcie sekund, moze 10, podczas tego wszystkiego czulem "cos" w glowie, nie byl to bol ale barziej jakis schiz ?? nie wiem jak inaczej to nazwac.. zdeka sie przestraszyle, mial ktos cos takiego ??

Stary jesli ci zycie mile to absolutnie nie bierz pix na balety ja mialem tak samo jezdzilem sobie przez 1,5 roku zawsze jadlem i tez mialem takie drgawki leb mi odrzucalo do tylu kladlem dlonie na oczy i stalem na srodku sali a pozniej probowalem sie przedostac w ciemne miejsce. Zdarzalo sie to czesto zazwyczaj kolo 3 w nocy az kiedys tanczylem sobie i dostalem akich drgawek padlem na loze i zaczelo mnie tak kurewsko wykrzywiac rzuczalem sie jak swinia wogule tego nie pamietam. Prawdopodobnie jest to wynikiem tego ze mamy wrazliwe oczy i gdy jestesmy spiksowani mamy oczy jak 5zl i wiecej swiatla dostaje sie do nerwu wzrokowego i stroboskop bardzo go poraza co moze wlasnie prowadzic do utraty swiadomosci, gosciu na fizyce mowil calkowicie przypadkiem o tym ja wyciagnelem wlasnie te wnioski. Jak wrzucam nie na baletach zawsze jest pieknie ale na baletach juz sie nie odwaze.
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
Cytuj przez thc:
Piekna opcja - tzw. eyes dizzing.

Mialem tylko za pierwszym razem, zjadlem dwa dropy, gdy wszedl drugi to cholernie mocno mnie wyjebalo ;], 'ekran' zaczal drgac [a wlasciwie galki oczne], fajny efekt jak patrzylem na kostke brukowa, cos jak "blur".

[Biale pentagramy]

Nigdy wiecej mi sie to nie powtozylo. Malo dropsow zjadlem w zyciu.
A ja mam tak za każdym razem :-D . Ale to pewnie dllatego, że mój ćpuński instynkt nigdy nie pozwala mi przeczekać tego 0,5h zanim się wkręci i zjadam przez ten czas zwykle przynajmniej 2-3 groszki :-p . A jak wchodzi to z wielką siłą...
Kocham to :-D .
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.