Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
tak w ogóle, do użytkowników kratomu: czy wasz susz też zawsze wygląda tak jak mój? Chodzi o te wkurwiające łodyżki, przez nie nie da się go zjeść.
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Kupilem 4 fiolki ekstraktu w londynskim cut - źródło /łysy, spozylem jedna z nich czyli 2g (1.5g zapakowalem w kapsulki, 0.5 wypilem zmieszane z woda sodowa oraz syropem pomaranczowym po jakiejs godzinie od łyknięcia kapsuł). Poczatkowo przez jakies 2h bez rewelacji, może lekkie orzezwienie ale po trzeciej godzinie przemilo mnie ta substancja zaskoczyla. Niesamowicie mile (zdecydowanie lepsze niz czyste mdma) i lekko senne uczucie połączone z bardzo zywymi halucynacjami wydajacymi sie zdecydowanie wyrazniejsze i bardziej realne niz "rzeczywistosc".
Bez chwili namyslu polecam kazdemu i szykuje sie na poniedzialek gdy to po pomyslnie zdanym egzaminie zamierzam kontynuowac ta odyseje.
Najlepiej działał jedzony, uprzednio mielony w młynku do kawy.
Jednak u mnie w portfelu sie nie przelewa, i z powodu wysokiej ceny raczej nie skusze się na więcej w najbliższym czasie.
Jednak ja wole bali, jest dużo bardziej sedatywny. No i dużo tańszy.
Bardzo przyjemny jest też Malaysian , faza coś między Thai a Bali, na początku pobudzający a potem bardziej sedatywny i działa naprawdę dłuuuugo.
Ale najbardziej sedatywny jest Indonesian i dzaila równie długo jak Malaysian.
Jeszcze nie próbowałem Maeng Da, podobno najbardziej pobudzający. Może już ktoś go próbował?
Mieszanka bali i thaia to moja ulubiona kompozycja tylko 3g bali i 2g thaia nawet troche podobnie do malaya tylko krócej.
Ja jutro wypróbuję nową mieszankę 2.5g bali i 2.5g malaya zobaczymy jak to podziała.
Ja przy następnym zamówieniu sprawdzę co jest warty ten Maeng Da, podobno działa już przy dawkach 1-2g!
Widzę że już chyba polubiłeś kratom, jak będziesz za często to jadł to tolerancja szybko rośnie i można się wkręcić.
Co do tolerki to ostatnio miałem 2 tygodniowy ciąg z dwoma 1dniowymi przerwami i tolerka nie wzrosła. Ostatnio biore od tygodnie co wieczór i biore może 1 g więcej niż na początku. W porównaniu do kodeiny albo tramalu to naprawde minimalnie wzrasta ta tolerancja.
A i piszesz cos o herbatce, ja ostatnio postanowiłem zobaczyć czy to w ogóle działa-wypilem 2 herbatki(2 zalania) z jakichs 6g bali i co? Ano działanie 2 razy słabsze niz jakbym zjadł ten materiał. Ja tam nie mam żadnych oporów, żuję to przez pare minut aż w ustach będe miał wodnista papkę i połykam zapijając czymkolwiek. Wtedy dopiero czuć działanie.
Ja już przez ponad dwa lata łykam kratom i wcześniej jadłem jak ty, ale smak mnie odrzuca, szczególnie bali i czasami też nudności się zdarzały. Herbatka pod tym względem wydaje się lepsza, można ją doprawić do smaku i nie zdarzają mi się nudności.
Materiał miele na proszek w młynku do kawy, zalewam wrzątkiem, mieszam do wystygnięcia, dodaję nesquika do smaku i piję razem z fusami na pusty żołądek i to dla mnie najlepiej działa. Już zreszta o tym pisałem. Muszę chyba napisać jakieś faq.
Teraz najnowsze wieści z kratomowych mixów :
-kratom+ po 3 godzinach koda. Masakryczny miks, pomimo, że kratom powoli już schodził, gdy koda sie wkręciła przypomniały mi sie początki z nią...
-DXM(150 mg)+piwo+kratom- właśnie wkręca mi się kratom :-D i musze powiedzieć, że dex rzeczywiście wzmacnia wszystko,co spotka na swojej drodze, po 1 piwie czułem się jak po 4, co do kratomu to dopiero się wkręca, ale wiem, że zadziała gruuubo.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.