Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
tak w ogóle, do użytkowników kratomu: czy wasz susz też zawsze wygląda tak jak mój? Chodzi o te wkurwiające łodyżki, przez nie nie da się go zjeść.
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Kupilem 4 fiolki ekstraktu w londynskim cut - źródło /łysy, spozylem jedna z nich czyli 2g (1.5g zapakowalem w kapsulki, 0.5 wypilem zmieszane z woda sodowa oraz syropem pomaranczowym po jakiejs godzinie od łyknięcia kapsuł). Poczatkowo przez jakies 2h bez rewelacji, może lekkie orzezwienie ale po trzeciej godzinie przemilo mnie ta substancja zaskoczyla. Niesamowicie mile (zdecydowanie lepsze niz czyste mdma) i lekko senne uczucie połączone z bardzo zywymi halucynacjami wydajacymi sie zdecydowanie wyrazniejsze i bardziej realne niz "rzeczywistosc".
Bez chwili namyslu polecam kazdemu i szykuje sie na poniedzialek gdy to po pomyslnie zdanym egzaminie zamierzam kontynuowac ta odyseje.
Najlepiej działał jedzony, uprzednio mielony w młynku do kawy.
Jednak u mnie w portfelu sie nie przelewa, i z powodu wysokiej ceny raczej nie skusze się na więcej w najbliższym czasie.
Jednak ja wole bali, jest dużo bardziej sedatywny. No i dużo tańszy.
Bardzo przyjemny jest też Malaysian , faza coś między Thai a Bali, na początku pobudzający a potem bardziej sedatywny i działa naprawdę dłuuuugo.
Ale najbardziej sedatywny jest Indonesian i dzaila równie długo jak Malaysian.
Jeszcze nie próbowałem Maeng Da, podobno najbardziej pobudzający. Może już ktoś go próbował?
Mieszanka bali i thaia to moja ulubiona kompozycja tylko 3g bali i 2g thaia nawet troche podobnie do malaya tylko krócej.
Ja jutro wypróbuję nową mieszankę 2.5g bali i 2.5g malaya zobaczymy jak to podziała.
Ja przy następnym zamówieniu sprawdzę co jest warty ten Maeng Da, podobno działa już przy dawkach 1-2g!
Widzę że już chyba polubiłeś kratom, jak będziesz za często to jadł to tolerancja szybko rośnie i można się wkręcić.
Co do tolerki to ostatnio miałem 2 tygodniowy ciąg z dwoma 1dniowymi przerwami i tolerka nie wzrosła. Ostatnio biore od tygodnie co wieczór i biore może 1 g więcej niż na początku. W porównaniu do kodeiny albo tramalu to naprawde minimalnie wzrasta ta tolerancja.
A i piszesz cos o herbatce, ja ostatnio postanowiłem zobaczyć czy to w ogóle działa-wypilem 2 herbatki(2 zalania) z jakichs 6g bali i co? Ano działanie 2 razy słabsze niz jakbym zjadł ten materiał. Ja tam nie mam żadnych oporów, żuję to przez pare minut aż w ustach będe miał wodnista papkę i połykam zapijając czymkolwiek. Wtedy dopiero czuć działanie.
Ja już przez ponad dwa lata łykam kratom i wcześniej jadłem jak ty, ale smak mnie odrzuca, szczególnie bali i czasami też nudności się zdarzały. Herbatka pod tym względem wydaje się lepsza, można ją doprawić do smaku i nie zdarzają mi się nudności.
Materiał miele na proszek w młynku do kawy, zalewam wrzątkiem, mieszam do wystygnięcia, dodaję nesquika do smaku i piję razem z fusami na pusty żołądek i to dla mnie najlepiej działa. Już zreszta o tym pisałem. Muszę chyba napisać jakieś faq.
Teraz najnowsze wieści z kratomowych mixów :
-kratom+ po 3 godzinach koda. Masakryczny miks, pomimo, że kratom powoli już schodził, gdy koda sie wkręciła przypomniały mi sie początki z nią...
-DXM(150 mg)+piwo+kratom- właśnie wkręca mi się kratom :-D i musze powiedzieć, że dex rzeczywiście wzmacnia wszystko,co spotka na swojej drodze, po 1 piwie czułem się jak po 4, co do kratomu to dopiero się wkręca, ale wiem, że zadziała gruuubo.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.