Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / 10 / 1
@pomasujplecki jeżeli recepta legitna (dobrze wypisana i przez lekarza a nie typa co zawinął książeczkę...) to nie powinno być problemu z realizacją, ale zapewne dokładnie się przyjrzą recepcie; mogą też kontaktować się z lekarzem.
  • 3244 / 553 / 0
Legitna, ciekawiło mnie czy sprowadzają do apteki.
Anyway to co napisałeś dotyczy większości rp 1-N, ale raczej się nie fatygują telefonami a nawet jeśli to chuj bo recepta legitna.
Mam chore plecy które mnie bolą przewlekle, mam papier od ortopedy może to przekona lekarza. Zawsze lepiej tak niż montować wątpliwej jakości tabletki z Darka.
50-100mg max , potem jak tolerja to przerwa na pregabalinie i benzo także nie zginę
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2814 / 366 / 0
24 stycznia 2024krzychv pisze:
Właśnie nie wiem jak wytrzymujecie ten wyrzut histaminy, chyba że ja mam jakoś wyjątkowo duży (przy oxach jest znikomy, prawie że zerowy). Nie potrafię się przez histamine nacieszyć tą substancją. Pozostaje jedynie lęk i czekanie aż wyrzut się uspokoi.
Przed strzalem majki wez antyhistamine one sa bez recpety wtedy histsmina nie dokucza wiadomo dawaka antyhistsminy dobierana indywidualnie i do dawki majki
  • 2814 / 366 / 0
28 lutego 2024pomasujplecki pisze:
Legitna, ciekawiło mnie czy sprowadzają do apteki.
Anyway to co napisałeś dotyczy większości rp 1-N, ale raczej się nie fatygują telefonami a nawet jeśli to chuj bo recepta legitna.
Mam chore plecy które mnie bolą przewlekle, mam papier od ortopedy może to przekona lekarza. Zawsze lepiej tak niż montować wątpliwej jakości tabletki z Darka.
50-100mg max , potem jak tolerja to przerwa na pregabalinie i benzo także nie zginę
Normlanie zamawiają takie leki morfina fentanyl wszystkie opio ampólki też . Mi raz gdy wychodzilem ze szpitala wypisali 20 opakakowań ampólek z majka i bez problemu zamówili
  • 3244 / 553 / 0
Ile zawiera jedna ampułka ?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 16 / / 0
Cześć, szybkie pytanie.
Przy tolerancji na 480mg kodeiny (już słabo działa) ile wziąć morfiny p.o. (MST) co by dobrze wygrzało?
Z góry dziękuję.
  • 2532 / 602 / 0
Spróbuj 100mg.Powinno być ok.Ewentualnie więcej następnym razem jak bd za słabo.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 23 / 0
@pomasujplecki Tak, szkiełka są najlepsze, stanowią miłe urozmaicenie względem przygotowanych (i gotowanych) roztworów, nawet z wandali-Vendali. Morphini sulfas jest dostępne w dawkach 10 mg lub 20 mg/ml, mililitrowe ampułki pudełkach po 10 sztuk. Oczywiście ulubione 20. Są też produkowane ampułki z wodorochlorkiem (Morphini Kalceks, AMP. 1 ml, 10mg/ml) ale jakoś ich nie widzę w aptekach a nawet hurtowniach. Bardzo ważna rzecz: uważajcie na dawki, nigdy nie macie stuprocentowej wydajności przerabiania z tabletek, więc jeżeli stukacie roztwór "z połówki turkusa" to nie oznacza, że Waszą dozą będzie 5 szkiełek dwudziestek! (Przykładowo przy własnych roztworach z 1,5 tab. V. retard (100 mg chlorowodorku) zadowalają 4 szkiełka dwudziestki (siarczan)!)
"mojej wolności dowodem błąd"
  • 3455 / 561 / 2
Ale mi narobiłeś smaka na ampułki @Caputmortuum1
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 23 / 0
Eh, tak szybko się kończą, jest drobny zapas tabl. które idą zbyt szybko ale szkiełka po prostu znikają:]
"mojej wolności dowodem błąd"
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.