Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Anyway to co napisałeś dotyczy większości rp 1-N, ale raczej się nie fatygują telefonami a nawet jeśli to chuj bo recepta legitna.
Mam chore plecy które mnie bolą przewlekle, mam papier od ortopedy może to przekona lekarza. Zawsze lepiej tak niż montować wątpliwej jakości tabletki z Darka.
50-100mg max , potem jak tolerja to przerwa na pregabalinie i benzo także nie zginę
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
24 stycznia 2024krzychv pisze: Właśnie nie wiem jak wytrzymujecie ten wyrzut histaminy, chyba że ja mam jakoś wyjątkowo duży (przy oxach jest znikomy, prawie że zerowy). Nie potrafię się przez histamine nacieszyć tą substancją. Pozostaje jedynie lęk i czekanie aż wyrzut się uspokoi.
28 lutego 2024pomasujplecki pisze: Legitna, ciekawiło mnie czy sprowadzają do apteki.
Anyway to co napisałeś dotyczy większości rp 1-N, ale raczej się nie fatygują telefonami a nawet jeśli to chuj bo recepta legitna.
Mam chore plecy które mnie bolą przewlekle, mam papier od ortopedy może to przekona lekarza. Zawsze lepiej tak niż montować wątpliwej jakości tabletki z Darka.
50-100mg max , potem jak tolerja to przerwa na pregabalinie i benzo także nie zginę
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.