Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 648 / 63 / 0
Mów bo tapentadol chyba też może powodować drgawki .albo weź ta recepte wykup pojdziesz na następną wizyte i wymień je skutki uboczne z ulotki takie najbardziej uciążliwe i bedzie musiała ci zmienić lek chyba że to jakiś lekarz debil to co nie przekonasz do niczego bo tacy w PLN tez sie zdarzają.mowisz do takiego że cos nie działa A on udaje ze nie słyszy i dalej daje ci to samo A na koniec ci powie bierzesz recepte czy nie .niektórzy są poprostu Pojebani wtedy najlepiej zmienić plb i dobrze trafić na jakąś babkę bo faceci nie chcą zazwyczaj pisać kobiety łatwiej przekonać A jak masz dobry bajer to wczuje się w twoja sytuację i ci będzie chciała pomoc co jej powiesz to wypisze.ja w piątek mam wizyte w pl i bede chciał dostać trawe medyczna zobaczymy co mi powie pani doktor .mam bol chroniczny przewlekly wiec chyba nie powinno być problemu zobaczymy
  • 1974 / 524 / 0
CZy wypadnięty bark (wypadł juz 5 razy) z zaleceniem operacji w papierach, pozwoli wysępić coś? DHC czy oxy byłoby zajebiśćie, hehe.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 181 / 51 / 0
O oxy bym zapomnial. Z DHC jest ogromna loteria - wielu lekarzy mysli, ze jest ciagle na rpw albo ma stosunek jak do morfiny.
  • 1195 / 139 / 0
Zależy u jakiego lekarza i za ile. Była opcja za 40 zł, gdzie byś dostał na bank ale w tej chwili leki specjalne 100 zł przez nadmiar ćpunów lgnacych do tego pana
  • 3574 / 582 / 1
Z mojego doświadczenia wynika że kobiety są dużo częściej problematyczne niż faceci. Ja znam tylko jedna lekarkę która idzie zbajerowac na ładne oczy, elokwencję i wykształcenie.
Celowalbym w lekarzy między 45-60.

Niestety często ta zdegenerowana grupa zawodowa traktuje pacjenta jak idiotę i ignoruje przekaz z jego strony. Dlatego jestem zdania że trzeba chodzić i zmieniać jak obecny lekarz prowadzący jest ciężki we współpracy
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1974 / 524 / 0
08 kwietnia 2021Retrowirus pisze:
Niestety często ta zdegenerowana grupa zawodowa traktuje pacjenta jak idiotę i ignoruje przekaz z jego strony. Dlatego jestem zdania że trzeba chodzić i zmieniać jak obecny lekarz prowadzący jest ciężki we współpracy
Dokładnie, ja dopiero za szótym razem trafiłem na normalną i empatyczną psychiatrę, jak już byłem wjebany 2 lata w benzo, z czym mi bardzo pomogła i już parę lat współpracujemy.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 586 / 123 / 0
Co powiedzieć lekarzowi jak mam w chuj bol plecow i karku kazda jedna kosc mi strzela polecialem na oksykodonie, buprze, kodzie, Tramalu ciąg nie dlugi bo jakos 1,5 miesiąca ale intensywny wręcz rekordowy (nie jestem z tego ani trochę dumny) tolerka wyjebala obecnie nie biore bo wiem ze musialbym celowac w oksy do ktorych nie mam dostepu albo w kode dawki okolo 900 bez miksów żeby kleplo jakoś
Mam nadwrażliwość na nlpz bo sraka murowana za kazdym razem lub chociaż bóle brzucha i mdłości szczególnie po kwasie acetylosalicylowym ale do rzeczy
Dostalem w zeszłym tygodniu recepte na aulin i skierowanie do neurologicznej poradni + rtg kręgosłupa
Tez ze względu na to że mialem troche kontucji z plecami po trenowaniu graplingu i wjechaniu w betonowy płot.
Co mam mowic neurologowi?
Że mam tolerke i w chuju mam te dorety 37,5 a diclofenaki dają mi najwyżej sraczke?
Biore baclofen od psychiatry na napiecie mięśni wiec tyle dobrze ale moze wyszarpie coś innego niz te "bezpieczne leki"
  • 586 / 123 / 0
Ide do psychiatry w sprawie bordera i zaburzeń adaptacyjnych co zazwyczaj piszą na to bo z tego co znalazlem to stabilizator + ssri + neuro + benzo na rozkrecenie ssri
  • 199 / 13 / 0
Wszystko co wymieniłeś, poza benzo - na nie się raczej nie nastawiaj. Polska Służba Zdrowia jest zacofana pod tym względem i tak jak na innych kontynentach uważają ssri za coś szkodliwego i chętniej piszą benzo, tak w Polsce jest totalnie na odwrót. SSRI na niektórych działają, ja nie należę do tej grupy. Neuro się faktycznie sprawdzają, możesz liczyć lekko np. na olanzapinę, polecam w chuj.
  • 586 / 123 / 0
Niby fajnie bo dostalem pregabaline 150 + baclofen 25mg + piracetam 800 + fluoksetyne
Ale najgorsza lekarka u jakiej byłem w życiu chamsko przerywala i wrecz ubliżała takimi tekstami "niech pan nie przesadza" jak jej mowilem o tym ze po fluoksetynie kiedys jak bralem mialem mocny epizod samobójczy gdzie probowalem kilka razy w ciagu 3-4 msc sie zabić
Jak mowilem o borderline i stavilizatorach to powiedziala ze nie mam w karcie tutaj i chuj zero rozmowy a o terapii jak mowilem bo chce sie leczyć to mnie odeslala gdzie indziej pizda jebanana
Chociaż fajne rzeczy przydatne po kilka paczek zobaczymy jak z fluo bedzie najwyzej zmotam alpry czy klony

Edit
Liczylem że serio moge zacząć sie prostowac w stronę bordera i adaptacji ale chociaż ujebie adaptacje baclofenem i pregią
Odkladam hajs i ide prywatnie bo chuje w tym nfz straszne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.