Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3494 / 739 / 9
Ale masz pokłady surowca. Pewnie miasto wojewódzkie i kolosy Rodyjskie. Zazdro...
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2532 / 602 / 0
Coraz mniej,coraz mniej.. Coś jeszcze pewnie się uda w tym sezonie ogarnac,ale już najlepsze za mną.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 561 / 2
nie chce mi sie przegladac nawet jednej strony w forum i szukac moje pytanie mam juz kilka kropel mleczka makowego co dalej??
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3494 / 739 / 9
Nasiona maku są lepsze do jedzenia niż orzeszki ziemne. Zmieniam wieczyście poczęstunek u siebie. To i tak lepsze niż gumy do żucia w salaterkach na stimiarskiej osiemnastce w licbazie.
  • 3455 / 561 / 2
no jadlem te biale malutkie kuleczki smaczne sa ale zeby sie nastukac tym musialbym zjesc z nich z chyba 30tu glowek makowych.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3494 / 739 / 9
Ja wyjebałem dzisiaj 2 kg PST i sobie podjadałem. Bez kitu. Super orzech kurwo, super orzech.
  • 2532 / 602 / 0
Ja leze po makiwarze ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3494 / 739 / 9
Sorry, z 3 kg. Na głęboką przepłuczkę się rzuciłem. Do jacuzzi pierdolonego z tym wlazłem. Ale lipa bo 80 na jebane bakalie poszło. Kilo na rano sobie leży.
  • 2532 / 602 / 0
W grudniu ostatniego roku pamiętam był jakiś kosior totalny w dino,nie pamiętam nazwy.W paczkach po kg,a po pol kg noddowałes kilkadziesiąt godzin,że aż oczy zapierdalaly na każdą stronę świata jednocześnie.Grube były po tym gownie hipnagogi pamiętam,kompletnie abstrakcyjne zdania,słowa i obrazy tez się pojawiały.
  • 3494 / 739 / 9
Super sprawa, ja dopiero odkrywam, siebie, można powiedzieć. Doceniam to za lekkość, nie strucie, rytuał i czar całej otoczki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.