Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3497 / 740 / 9
Ale masz pokłady surowca. Pewnie miasto wojewódzkie i kolosy Rodyjskie. Zazdro...
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Coraz mniej,coraz mniej.. Coś jeszcze pewnie się uda w tym sezonie ogarnac,ale już najlepsze za mną.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 561 / 2
nie chce mi sie przegladac nawet jednej strony w forum i szukac moje pytanie mam juz kilka kropel mleczka makowego co dalej??
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 740 / 9
Nasiona maku są lepsze do jedzenia niż orzeszki ziemne. Zmieniam wieczyście poczęstunek u siebie. To i tak lepsze niż gumy do żucia w salaterkach na stimiarskiej osiemnastce w licbazie.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 561 / 2
no jadlem te biale malutkie kuleczki smaczne sa ale zeby sie nastukac tym musialbym zjesc z nich z chyba 30tu glowek makowych.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 740 / 9
Ja wyjebałem dzisiaj 2 kg PST i sobie podjadałem. Bez kitu. Super orzech kurwo, super orzech.
  • 2532 / 602 / 0
Ja leze po makiwarze ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 740 / 9
Sorry, z 3 kg. Na głęboką przepłuczkę się rzuciłem. Do jacuzzi pierdolonego z tym wlazłem. Ale lipa bo 80 na jebane bakalie poszło. Kilo na rano sobie leży.
  • 2532 / 602 / 0
W grudniu ostatniego roku pamiętam był jakiś kosior totalny w dino,nie pamiętam nazwy.W paczkach po kg,a po pol kg noddowałes kilkadziesiąt godzin,że aż oczy zapierdalaly na każdą stronę świata jednocześnie.Grube były po tym gownie hipnagogi pamiętam,kompletnie abstrakcyjne zdania,słowa i obrazy tez się pojawiały.
  • 3497 / 740 / 9
Super sprawa, ja dopiero odkrywam, siebie, można powiedzieć. Doceniam to za lekkość, nie strucie, rytuał i czar całej otoczki.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.