Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 155 / 9 / 0
30 listopada 2019xantiago pisze:
To jakim cudem nie robi Cię 20mg nie będąc fizycznie wjebanym?
Zjadam ok. 30-60mg samego clona dziennie, to już nic nie zmienia i nic nie robi :)
Czujesz się bardziej trzeźwy i ogarnięty niż po 4mg. Sprawdzone.
Więc myślę że w tym sęk. Mam nadzieję że pomogłam. Pozdrooooooo
  • 904 / 184 / 0
30 listopada 2019calonex pisze:

Zjadam ok. 30-60mg samego clona dziennie, to już nic nie zmienia i nic nie robi :)
Czujesz się bardziej trzeźwy i ogarnięty niż po 4mg. Sprawdzone.
Więc myślę że w tym sęk. Mam nadzieję że pomogłam. Pozdrooooooo
30 listopada 2019calonex pisze:

Przepraszam, ze tak Ci przeszkadza moja obecnosc, jednak bedac na clonach niewiele sie pamieta. Dotyczy to takze pisania postow.

Ale dzieki, wiem na czym stoje, juz mam wszystkie info, o nic nie pytam.
Jest się trzeźwy i ogarnięty ale jednak niewiele się pamięta. Spróbowałem 3mg i wyjebałem automat z wodą na uczelni torbą od lapka. Fajnie było, trzymało do następnego dnia. Po 60mg bym stał się automatem do wody.
  • 3455 / 1122 / 0
30 listopada 2019Mia420 pisze:
Wczoraj wzielam 4 tabletki xanaxu po 2 mg i spodziewałam się że będę odczuwac jakiekolwiek zmiany w moim nastroju ale nic takiego się nie stało, wypiłam pół butelki wina po czym czułam się jedynie lekko wstawiona, a na następny dzień nie pamiętalam niczego co działo się dalej. Nie byłam zadowolona z efektu i na następny dzień wzięłam 2 mg clonazepamu i 2 xanaxu i dalej nic jedynie lekka zamulka czy to normalne że to wcale na mnie nie działa ?
Skoro wystąpiła amnezja to chyba działa, po prostu masz tylko wrażenie, że nie. Niech ktoś z zewnątrz oceni, 8mg to bardzo dużo. Może działać kapryśnie, raz praktycznie nic, innym razem zaprowadzi Cię na autopilocie do łóżka i posikasz materac, a to jeszcze i tak nie największa tragedia - gorzej wyjść na miasto. Takie dawki proszą się o krzywe akcje. Alpra to jeden z benzosów, który działa najbardziej neutralnie.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 155 / 9 / 0
@BladziuchnyStrach Jest się trzeźwy i ogarnięty ale jednak niewiele się pamięta. Spróbowałem 3mg i wyjebałem automat z wodą na uczelni torbą od lapka. Fajnie było, trzymało do następnego dnia. Po 60mg bym stał się automatem do wody.
[/quote]

Z większą tolerancją po 60mg byłbyś w stanie zapierdalac na budowie caly dzień z całkiem dobrym wynikiem. Wtedy to już spid moim zdaniem.
  • 90 / 15 / 0
01 grudnia 2019calonex pisze:
@BladziuchnyStrach Jest się trzeźwy i ogarnięty ale jednak niewiele się pamięta. Spróbowałem 3mg i wyjebałem automat z wodą na uczelni torbą od lapka. Fajnie było, trzymało do następnego dnia. Po 60mg bym stał się automatem do wody.

Z większą tolerancją po 60mg byłbyś w stanie zapierdalac na budowie caly dzień z całkiem dobrym wynikiem. Wtedy to już spid moim zdaniem.
[/quote]

Pierw by musiał taką tolerancję wyrobić sobie,bo jak go tak mocno trzepocze 3 mg, to co by było po 60 mg ?,według mnie nie źle by się to skończyło.Przypuszczam że dużego słonia uśpiło by 60 mg bez jebania :)
Uwaga! Użytkownik BodTram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 9 / 0
01 grudnia 2019BodTram pisze:
01 grudnia 2019calonex pisze:

Pierw by musiał taką tolerancję wyrobić sobie,bo jak go tak mocno trzepocze 3 mg, to co by było po 60 mg ?,według mnie nie źle by się to skończyło.Przypuszczam że dużego słonia uśpiło by 60 mg bez jebania :)
[/quote]

Mam inne zdanie. Moim zdaniem, z doświadczenia, małe dawki klona usypiają, a większe dają kopa, że nawet możesz mieć mały problem z zaśnięciem po tym :)
Tak do 12mg klona czujesz zamulenie.

Ja dziś po zdjedzeniu ok. 30mg i posprzątałam cały mój salon, umyłam okna, podłogi i właśnie pije mocną kawę, do której zaraz dorzucę pewnie ok. 10mg pod język :))) Pójdę na fajkę i poodpisuję na maile.
  • 591 / 144 / 0
Ej, serio Ty chyba nie czaisz jak działają benzosy. Poza tym ty do takiej dawki musiałaś jakiś czas dochodzić po trochu.
Gdybyś komuś, kto wpieprza 3mg i go to robi, dała to 60 mg, to gwarantuje ci żeby go poskładało. Mógłby nawet dostać depresji układu oddechweo i byś zabiła człowieka.

Wyjdź kurwa w końcu z tej piaskownicy, w której bawisz się klonazepamem i wbij sobie do głowy, że igrasz z niebezpiecznym bardzo lekiem.

A ten Twój ostatni post powinien ci uświadomić, jakie siano ci to z głowy robi

Ps małe dawki mogą usypiać, ale po jakimś czasie stężenie klona robi się większe i klony aktywizują. Zależy od człowieka. Mogą równie dobrze aktywizować na 0.5 mg
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 15 / 0
01 grudnia 2019thermogrippp pisze:
Ej, serio Ty chyba nie czaisz jak działają benzosy. Poza tym ty do takiej dawki musiałaś jakiś czas dochodzić po trochu.
Gdybyś komuś, kto wpieprza 3mg i go to robi, dała to 60 mg, to gwarantuje ci żeby go poskładało. Mógłby nawet dostać depresji układu oddechweo i byś zabiła człowieka.

Wyjdź kurwa w końcu z tej piaskownicy, w której bawisz się klonazepamem i wbij sobie do głowy, że igrasz z niebezpiecznym bardzo lekiem.

A ten Twój ostatni post powinien ci uświadomić, jakie siano ci to z głowy robi
Dokładnie tak jak piszesz w samo sedno.Ktoś kto by na starcie,za pierwszym razem w życiu,nawet drugim,trzecim,zarzucił 60 mg,to jedzie na sygnale do szpitala pod tlenem i płukanie żołądka,a nie speed by miał,chyba na drugi świat,pisze ona takie głupoty,ok z jedną rzeczą się zgodzę,speeduje taka dawka,ale trzeba dużo,bardzo dużo czasu,aby wyrobić sobie tolerancję na taką dawkę.Pierdoli takie głupoty ta @calonex że szok.Dokładnie mnie speedowało 2-3 mg,ale 3 tyg. byłem czysty od benzo i 2-3 dni po 2-4 mg, wtedy taka ilość mnie speeduje i z powrotem 3 tyg przerwy,żeby się nie wjebać,bo swoje piekło przeszedłem po clonach.
Uwaga! Użytkownik BodTram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam, mam takie szybkie pytanko, jesli klony jem około pół roku po 4mg dziennie, to stosować się i tak do redukcji 0.5 mg na 2-3 tygodnie?? jestem również na 125 mg setraliny
  • 683 / 133 / 0
dla mnie to są pieprzeni mitomanii inaczej ich nazwać nie można, jak słyszę te ich bajki o 60mg, bez uzaleznienia to nie wiem czy się śmiać czy płakać, sam byłem od alpry uzależniony z tolerką na 8mg i byłem mega wjebany fizycznie, gdzie odstawka to był koszmar, zaczynając motało mnie 2mg, będąc solidnie uzależnionym, nie wyobrażam sobie np, zjedzenia 60mg xanaxu, mówie o nim bo siłe mają chyba jednakową 0,5 alpry odpowiednio do 0,5 klona, więc co to za farmazony, po 60mg to człowiek gdy przeżyje to ma opowiadany cały ostatni tydzien co robił, ze odechce mu się na zawsze powtórki, a jak widzę typów co piszą oooooo 60mg mnie nie robi moge dodac jeszcze 20? to się z was płakać chcę ameby
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.