Mam nadzieję, że efekt będzie porownywalny z podaniem podjezykowym, jakoś ostatnio wolę zaaplikowac p.o. niż czuć ten mentolowy smak pod językiem pól godziny. Ble, prdedzej już lubie alpre gorzka pod jezyk z jej bezpardonowym dzialaniem (odnotowalem spora synergie miedzy klonem i alpra...nie laczcie benzo jeśli juz tam nie jesteście ani benzo z alkk, dobra rada)
Sorry za chaos, nie jestem już do konca dysponowany umyslowo, to bresiej strumien mysli.
13 czerwca 2018UJebany pisze:0,5 mg - 1 mg.13 czerwca 2018Drevolt pisze: ile sobie zarzucic klonazepamu na pierwszy raz?
Tylko nie dorzucaj ''jak bedzie slabo''.Benzo to nie heroina, ze bedziesz noddowal i mial ostra banie jak po kwasie.One sa delikatne jak płatek kwiatka![]()
kurde nie wiem wolalbym nie ale tak na spotkaniu towarzyskim sie nie napic to slabo
piwa nie lubie pic, nie pilem od kilku lat wiec nie bedzie mnie ciagnelo do kolejnego,
blister zostawiam w domu wiec dorzucac tez nie dorzuce
a jaka wymowke wymyslec sobie ze nie pije, bo? xD
Powiedz ze bierzesz antybiotyk inieb pijesz
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.