Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Cały dzień jadłem mefedron, łącznie może 4g. Zaczął boleć mnie brzuch po lewej stronie w środkowej części, ból wydaje się narastać, mam zaparcie od kilku godzin. Brzuch jest wzdęty i chyba opuchnięty. Jechać do szpitala?
  • 509 / 195 / 1
Jak masz możliwość to jedź. Wjebales dość sporo ,a życia w razie czego nie zwrócisz.
Ogólnie lewa część to może być jelito grube więc może po prostu sranie albo gazy ci się za mocno zebrały.
Możesz dać sobie jeszcze jakiś czas spróbować sam zdiagnozować i zobaczyć czy się pogarsza,ale szpital to dobra opcja,nawet jak im tylko zawrocisz czas a nic ci nie jest.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
Iam
  • / / 0
Pilne. Pozdrawiam Wzięłam dziś 600mg tramadolu (od 6 do 18). Od 20 koks, sporo, nie wiem ile. Mam kłucie i pieczenie za mostkiem, gorąco mi, jest też szczękościsk. Jest źle, czuję jakby zaraz miało mnie rzucić na ziemię. Mam drgawki. Mam przy sobie jedynie lorka. Ile go wziąć, bo jest źle. Co mogę jeszcze zrobić?
  • 768 / 105 / 0
Zarzuc jednego korka, dwa. Jakaś melisa i sprubuj wyciszyć się na luzku. Nie powinno się nie stać. Tel przy sobie i w razie draki 112
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 365 / 0
Witam wszystkich tutaj jest sytuacja okazało się że nagle musze odstawić fentanyl brany jedynie do " żucia bądź trzymany pod jezykiem policzkiem " niestety trwa to ponad rok ..w ciągu dnia robilem 1 caly plaster actavis 100ug albo i półtora.. proszę o pomóc by skręt był jak najmniejszy i czy są jakieś leki ( bez recepty które mogą złagodzić to w jakimś stopniu ? ) bo na recepte wiem że są bynajmniej prosze o jakieś odpowiedzi sprawa dość pilna
  • 553 / 117 / 0
08 września 2023Iam pisze:
Pilne. Pozdrawiam Wzięłam dziś 600mg tramadolu (od 6 do 18). Od 20 koks, sporo, nie wiem ile. Mam kłucie i pieczenie za mostkiem, gorąco mi, jest też szczękościsk. Jest źle, czuję jakby zaraz miało mnie rzucić na ziemię. Mam drgawki. Mam przy sobie jedynie lorka. Ile go wziąć, bo jest źle. Co mogę jeszcze zrobić?
To pachnie zespołem serotoninowym . Jak najszybciej do lekarza !
  • 977 / 234 / 0
@adamanoni Pójdź do lekarza i powiedz w czym leży problem. W marskiej wątrobie jest taki problem, że ASPAT czy ALAT nie będą gigantyczne typu po 5000 tylko powinny być bardzo niskie. Typu 5-10. Bo wątroba już nie może produkować owych prób. Najistotniejsze jest badanie USG oraz badanie palpacyjne no i porada lekarska. Poza tym marska wątroba BOLI. Ponieważ uciska inne narządy. Wydaje mi się - okiem laika, że nie powinieneś sobie takim mixem jakiejś poważnej krzywdy zrobić, ale przy wcześniejszych uszkodzeniach nie jestem w stanie powiedzieć jak zachowa się narząd.
  • 0 / / 0
Przejebane bo nie mam ubezpieczenia mam kare na bezrobociu, muszę się do jakiegoś mopsu udać. To mój pierwszy post na tej stronie i jestem pozytywnie zaskoczony spodziewałem się jakiejś beki, dzięki. Czyli z tego co mówisz to nawet jeśli byłoby jakieś uszkodzenie, to nie byłoby to fatality ? Nie zniszczyłoby mi to wątroby doszczętnie raczej ?
  • 3245 / 622 / 0
Tylko proszę bez warana, to co napiszę to też forma pomocy, znajomy leczył wrzody dzięki mops-owi, faktury za leki musiał chyba dawać, ale miał stamtąd pomoc.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
próby wątrobowe w normie.

w sensie przynosił te faktury pózniej do mopsu bez wcześniejszego uzgodnienia tematu i mu opłacali ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?