Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 927 / 5 / 0
grzchotnik mam wrażenie że piszesz te posty żeby mieć ich duzo :nuts:
Przeca temat koda + benzo jest przewałkowany na wszystkie strony
  • 353 / 5 / 0
Mam zamiar wziąć 5 mg relanium (zerowa tolerancja na benzo) do kodeiny tylko zastanawiam się kiedy mniej więcej je zarzucić ? Gdzieś wyczytałem ,że należy po uderzeniu euforii gdzie indziej ,że przed... jakieś wskazówki? Do tego 1 tab. avio na bełta nie zaszkodzi tutaj?
  • 1196 / 10 / 0
5mg możesz wrzucić przed, potem koda, i jak zacznie schodzić 20mg na dodatkowe rozluźnienie, podbicie sedacji i miły sen.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Ja bym zarzucił to w jednym czasie i czekał aż obydwa środki załadują się jednocześnie hehe, ale i tak nie ma to jak metkat do kody :-)
  • 761 / 11 / 0
Ja wziąłbym po załadowaniu się kody i zapewniam, że tak odczuje się wyraźne podbicie działania. To najlepsza opcja na rolki z kodą... w ogóle to najlepsze połączenie koda+benzo, właściwie to temazepam, ale on jest metabolitem diazepamu, a signopam jest dość drogi...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 160 / 20 / 0
nie polecam mieszac kody z diazepamem... tylko czulem sie senny
  • 1743 / 26 / 0
Każdy lubi co lubi, jedni euforię inni sedację. Ja polecam kodę z tetrazepamem, opcjonalnie bromazepamem.
Non omnis moriar.
  • 811 / 5 / 6
kodeina + diazepam było przyjemnie, bardzo sennie. zolpidem z kodeiną odradzam, jak dla mnie dziwnie się to komponowało.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 420 / 2 / 0
Dziwnie bo pewnie załączyła się ta psychodeliczna komponenta zolpidemu występująca przy jego sporadycznym zażywaniu. Do kody polecam tetrazepam, diazepam, Bromazepam, albo temazepam - ze wszystkich wymienionych chyba najlepiej się z kodą komponuje. Oczywiście dawki benzo możliwie jak najmniejsze, w zależności od tolerancji.
  • 811 / 5 / 6
Tak, masz rację.

Zapomniałem właśnie wspomnieć o tetrazepamie.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.