ODPOWIEDZ
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Glancek »
przy wciąganiiu lepiej się myśli
lol.
  • 762 / 32 / 0
Glancek pisze:
przy wciąganiiu lepiej się myśli
lol.
słucham, coś nie pasuje? xD
przeca to tak jak przy pecie.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 129 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fido69 »
Wlasnie jestem po wciągnięciu słusznej dawki Ozony Spearmint. Mocna mięta - to co lubię najbardziej :]
Nie da ukryć, że po tabace typu mocno nikotynowej lepiej sie myśli. I nie widze w tym nic dziwnego.
A w tabace dobre jest to że nie masz natłoku myśli tylko myslisz o jednej sprawie poki trwa fazka :cool:
Fazka bo mocnym stymulantem tabaka nie jest ;)
Ale jakże przyjemnym :P
Poczuj tą mięte :)
  • 71 / 1 / 0
lubie red bulla bo jest mocny i dobry, na poczatku jak wciagalem mialem splywy teraz juz tego prawie wogole nie czuje. Najlepiej zaladowac sobie wieksza kreseczke przed snem polozyc sie w lozku, czasem moze niezle wypierdolic i przyjemnie sie lezy :)

Stanowczo odradzam niemiecka tabake Chapman - jest okropna, splyw chujowy, gowna nigdy nie jadlem ale smak chyba gorszy. Cheers!
  • 129 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fido69 »
Chapman skakuje jakby wziąźć najtańsze szlugi i je przemielić :/
Vaniliowa w małych ilościach całkiem spoko, ale spływ - total gówno
  • 71 / 1 / 0
"total gowno" a jednak :)
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
pamiętam, że najprzyjemniejszy moment zażycia tabaki to był dla mnie ten pierwszy w życiu snuff po którym chcialam jeszcze więcej i więcej ;) swego czasu z używek żywiłam się głównie tabaką, ale potem najwidoczniej musiałam się przetrenować bo zaczęłam okazywać objawy zmęczenia substancją, tzn nie było już tak fajnie jak kiedyś i poza tym moment odświeżenia trwał kilkanaście sekund, a potem pozostawał mi już tylko katar na cały dzień.
różnych rodzajów próbowałam, ale chyba największy sentyment mam do RedBulla, bo to była moja pierwsza tabaka. niezły jest jeszcze Lowen-Prise, chociaż niektórzy nie lubią tego bardzo aromatycznego zapachu..
a ogólnie chyba znowu wrócę do tabaki :)
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
lowen-prise ma ochydne spływy, a nowa seria redbulla to nie to co kiedyś.
zawiodłem się na presidencie ;/ to już nie to ten smak.
a ze smakowitych kąsków polecam jeszcze ozona white, tylko że kreska wygląda jakby to było coco :)
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mixuś »
Hello :) Mówisz że Lowen Ci nie podchodzić? Cóż kwesta gustu. Ja snuffam juz od 1,5 roku. Jeśli jesteś (hmm) koneserem :P to polecam wymieszanie Lowena z Gletsherkeim:D Pyszka! Obydwie (1:1) daja bardzo ożeźwiający Aromat. Przeczytałem sobie cała "konwersację" i... widze że poszedł ładny spór o to "czy z Rury czy z łapy"..:D Mojim zdaniem to tylko i wyłącznie kwestia gustu. Jeśli ktoś chce sie delektować i poczuć dany zapach to polecam z łapy. Ale jeżeli ktoś tak jak ja siedzi na lekcji i musi to zrobić ekhm... " niezwłocznie" to polecam rurkę...:D Pzdr 4 all :))
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Nie biorę tabaki od dawna, alle nie wspominam jej źle :-) Może sobie kiedyś kupię Red Bulla, tak z sentymentu. Pamiętam, że mi smakował właśnie RB i jeszcze Gawith Apricot.
Próbował ktoś Alpiny? Kumpel niedawno mi o niej opowiadał, w samych superlatywach, az mnie zachęcił do kupna prawie. Słyszalem tylko, że ciężko ją dostać i droga :-/
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".