Glancek pisze:lol.przy wciąganiiu lepiej się myśli
przeca to tak jak przy pecie.
Nie da ukryć, że po tabace typu mocno nikotynowej lepiej sie myśli. I nie widze w tym nic dziwnego.
A w tabace dobre jest to że nie masz natłoku myśli tylko myslisz o jednej sprawie poki trwa fazka
Fazka bo mocnym stymulantem tabaka nie jest ;)
Ale jakże przyjemnym :P
Poczuj tą mięte :)
Stanowczo odradzam niemiecka tabake Chapman - jest okropna, splyw chujowy, gowna nigdy nie jadlem ale smak chyba gorszy. Cheers!
Vaniliowa w małych ilościach całkiem spoko, ale spływ - total gówno
różnych rodzajów próbowałam, ale chyba największy sentyment mam do RedBulla, bo to była moja pierwsza tabaka. niezły jest jeszcze Lowen-Prise, chociaż niektórzy nie lubią tego bardzo aromatycznego zapachu..
a ogólnie chyba znowu wrócę do tabaki :)
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
zawiodłem się na presidencie ;/ to już nie to ten smak.
a ze smakowitych kąsków polecam jeszcze ozona white, tylko że kreska wygląda jakby to było coco :)
Próbował ktoś Alpiny? Kumpel niedawno mi o niej opowiadał, w samych superlatywach, az mnie zachęcił do kupna prawie. Słyszalem tylko, że ciężko ją dostać i droga :-/
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.