Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 578 / 14 / 0
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
  • 1893 / 182 / 0
Polecam "LSD: Podróż do piekła" niedawno emitowany na Fokus TV. Pomimo tytulu jest to solidny i obiektywny dokument.

https://www.youtube.com/watch?v=Ymhzwy-6nnw
  • 20 / / 0
macie jeszcze cos ciekawego? przydaloby sie cosik na faze :diabolic:
Uwaga! Użytkownik bugmenot2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
Jest coś fajnego

The Insane Aftermath of Meth

Tylko trzeba znać angielski żeby poczuć klimat ;-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 20 / / 0
a cos w innych klimatach? nie che ogladac o meth bo mi sie jeszcze cos wkreci :retarded:
Uwaga! Użytkownik bugmenot2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
No żesz jaki wybredny. Może o walce z przemysłem narkotykowym w Meksyku

Meksyk - Złoty Strzał
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 708 / 6 / 0
Ten film polecam. Ogladalem go na MXE albo 3meopcp. Postanowilem wtedy ze w przyszlosci wyjade do meksyku columbi i bede koks wozil do Polski. Bede latal z gnatem i ludzu zabijał i straszył... chyba odbieglem od planu
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 38 / / 0
How to Sell Drugs (Vice)
https://www.youtube.com/watch?v=fvN7fKmCoXA

Co prawda materiał sprzed kilku lat ale może ktoś nie widział, polecam :gun:
My abandoned narcotics have abandoned me.
  • 569 / 20 / 0
Poszukuje filmów o LSD

Widziałem LSD- Podróż do piekła
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 191 / 5
https://www.youtube.com/watch?v=R7HoDXI_kM4
Afgańska heroina, zapomniana wojna.

Wbrew pozorom opowiada nie tyle o Afganistanie, tak jak film "heroina w Kabulu" https://www.youtube.com/watch?v=DdOyFdmDLbI (również polecam), lecz o biorących ją Europejczykach
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.