Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8103 / 910 / 0
Nie sprzedadza, nie ma bata.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 440 / 32 / 0
w sumie fajny ten trampek, ale nie ma rewelacji.
  • 444 / 30 / 0
Witajcie, czytając Wasze wpisy, postanowiłem zabrać głos. Mam w domu Adamon SR 150 mg 2 op. po 50 tabl. w jednym opakowaniu, ale nie ruszam tego. Najpierw muszę uporać się z Clonazepamem, ktory brałem przez 5 lat, a gdy do połowy lutego zminimalizuję dawkę do 0,125 mg, dam sobie chwilę z Adamonem, choć zauważyłem, że działa on na mnie bardzo speedująco, potem uspokajająco.
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 567 / 53 / 0
Mam zamiar przeprowadzić próbę uczuleniowa i zjeść 1tab 50mg retarda. Jeśli wszystko będzie git to na nastepny dzien zjadłbym 200mg (pierwsza rekreacyjna dawka), następnego dnia np tyle samo lub 300. Jak szybko rośnie tolerka? Jak z zasady powinna rosnąć, 300 poklepie jak 200 z poprzedniego dnia?
Predzej martwy niz slaby
  • 444 / 30 / 0
29 stycznia 2018trotyl20 pisze:
Mam zamiar przeprowadzić próbę uczuleniowa i zjeść 1tab 50mg retarda. Jeśli wszystko będzie git to na nastepny dzien zjadłbym 200mg (pierwsza rekreacyjna dawka), następnego dnia np tyle samo lub 300. Jak szybko rośnie tolerka? Jak z zasady powinna rosnąć, 300 poklepie jak 200 z poprzedniego dnia?
Ja miałem wydrukowane recepty od rodzinnego na Adamon 150 SR 2 op po 50 kaps. w 1 op. Zażywałem sobie roznie, na początek 150 potem 300 i 450 naraz. Ale nie miałem padaczki, nic. I tak z 3 dni z zrzędu ale nie uzależniłem się bo działał na mnie jak speed, potem uspokajająco, potem odstawiłem, już chyba 2 mc sb leży i go nie ruszam. Prawdą jednak jest, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Od jutra robię ostatnią redukcję klona na 0,125*2 ( dłuższe odstępy czasu na 24 h) a zauważyłem, że po Adamonie, zero objawow odstawiennych. Ale nie chcę wpasc " z rynny pod deszcz". Radzę uważać. :)
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Mam zamiar przeprowadzić próbę uczuleniowa i zjeść 1tab 50mg retarda. Jeśli wszystko będzie git to na nastepny dzien zjadłbym 200mg (pierwsza rekreacyjna dawka), następnego dnia np tyle samo lub 300.
Ja bym zaczął od nawet 100mg i się tego narazie trzymał, może się okazać, że akurat jesteś dość wrażliwy i taka dawka będzie cie dobrze robić, tak jak to było w moim przypadku. Tolerka aż tak szybko nie rośnie, ale po co odrazu sobie ją windować, jak można przez jakiś czas lecieć spokojnie na dawkach terapeutycznych.
Jak z zasady powinna rosnąć, 300 poklepie jak 200 z poprzedniego dnia?
Aż tak szybko to nie rośnie, u każdego jest inaczej, ale mi zdarzało się przy Tramalu jechać miesiąc na jednej dawce i było tak samo (ale to chyba był wyjątek, bo później już nie było tak pięknie).
  • 585 / 62 / 0
imo tolerka na trampola rosnie strasznie szybko (doszedlem do 2g), ale tez i szybko spada. generalnie u mnie jest tak, ze cos mnie zacznie napierdalac, wiec biore od razu 2x doreta/zamiennik i jest ulga, bo nic nie boli. no i jako ze jest ulga, to bez kitu, zawsze do max pol godziny dojem 3cia albo wezme dwie, wiec mamy troche ponad 112,5 - 150 mg trampka we krwi - i to czuc! oczywiscie nie ma mega spida, a potem noddow nie bedzie, aaale jak to u mnie jest, jak zaczalem pisac, przyczyna bolu odchodzi w ciagu jednego-dwoch dni, a ja w tym czasie przerobie spokojnie ze 2 paki dorety z CWE (nota bene polecam zmywac otoczke), bo z jednej strony pomaga i daje zyc, a z drugiej jest konkret bomba. potem kombinuje wiecej trampka, najlepiej retardy, kropli nigdy nie probowalem. polowe mega porzadnie rozkruszyc, bo sie lepia jakby byl tam jakis wosk, zeby weszlo szybko, a druga polowe dawki dajemy zeby byc porzadnie zrobionym caly dzien. :heart:
  • 444 / 30 / 0
Dlatego w samą porę to odstawiłem. Zero skutkow ubocznych.
  • 440 / 32 / 0
Chociaż nie spodobał mi się jakos wybitnie to widze w nim potencał to użytku codziennego/wjebania się.
  • 567 / 53 / 0
Ok, spróbuję od 100mg, dziękuję za odp
Predzej martwy niz slaby
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.