Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 714 / 46 / 0
[ external image ]Macie i idźcie do piaskownicy.

Panowie, chuj mnie obchodzi o co się tak spieracie. Tutaj mają umierać ludzie, a nie WASZE KURWA MÓZGI!
Jak ktoś zmarł bo zmieszał gowno z wazeliną, to ma za swoje. Krótkie "zasłużył sobie" wystarczy. Nikt nikogo do żałoby tu nie zmusza, ponadto nie ma obowiązku w ogóle odwiedzania tego tematu. Weźcie se jebnijcie krechę w kosmos i liczcie Sputniki.

Kurwa najgorsze jest to, że jak ja tu kiedyś wyląduję, to znowu będzie pierdolenie albo to o religii, albo żydostwie.
  • 3215 / 416 / 0
gdyby ktoś się zastanawiał czy nieobecność eso jest indukowana jego śmiercią to mogę powiedzieć z całą pewnością że jeszcze nie
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
Potwierdzam. Esou żyje i ma się dobrze, ale ma wyjebane na forumka jak to sam powiedział.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1824 / 104 / 20
O ten chuj %-D
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1889 / 72 / 3
No dokładnie. Z tego co pamiętam masz mój FB i mogę was złączyć w misiodelowego tripa.
/nie róbmy spamu, po skończeniu rozmowy usunę
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1456 / 19 / 0
opiofan nie żyje. [*]
Właśnie wróciłem z pogrzebu, więc pomyślałem, że już można oficjalnie o tym wspomnieć.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 631 / 0
To ja tylko potwierdzę, że to nie żarty, niestety...

Dowiedziałam się o śmierci Ł. jakiś czas temu, na pogrzebie z racji odległości nie byłam, myślę że jeszcze oswajam się z tą wiadomością. Był obecny w moim życiu w dość mocny sposób i, nie wiem, czuję pustkę po prostu, łapię się na sięganiu po telefon w celu napisania do niego wiadomości i potem sobie przypominam... Kurwa mać.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1974 / 525 / 0
13 maja 2017Fatmorgan pisze:
gdyby ktoś się zastanawiał czy nieobecność eso jest indukowana jego śmiercią to mogę powiedzieć z całą pewnością że jeszcze nie
niestety potwierdzam.
26 maja 2017pletzturra pisze:
Esou (...) ma się dobrze
tak srednio bym powiedzial.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2017 przez blokowiska666, łącznie zmieniany 1 raz.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 5805 / 1198 / 43
Czy opiofan przedawkował opiaty >?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1682 / 126 / 0
Umrzeć od tego co się lubiło nie jest takie najgorsze
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.