Panowie, chuj mnie obchodzi o co się tak spieracie. Tutaj mają umierać ludzie, a nie WASZE KURWA MÓZGI!
Jak ktoś zmarł bo zmieszał gowno z wazeliną, to ma za swoje. Krótkie "zasłużył sobie" wystarczy. Nikt nikogo do żałoby tu nie zmusza, ponadto nie ma obowiązku w ogóle odwiedzania tego tematu. Weźcie se jebnijcie krechę w kosmos i liczcie Sputniki.
Kurwa najgorsze jest to, że jak ja tu kiedyś wyląduję, to znowu będzie pierdolenie albo to o religii, albo żydostwie.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
/nie róbmy spamu, po skończeniu rozmowy usunę
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Właśnie wróciłem z pogrzebu, więc pomyślałem, że już można oficjalnie o tym wspomnieć.
Dowiedziałam się o śmierci Ł. jakiś czas temu, na pogrzebie z racji odległości nie byłam, myślę że jeszcze oswajam się z tą wiadomością. Był obecny w moim życiu w dość mocny sposób i, nie wiem, czuję pustkę po prostu, łapię się na sięganiu po telefon w celu napisania do niego wiadomości i potem sobie przypominam... Kurwa mać.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
13 maja 2017Fatmorgan pisze: gdyby ktoś się zastanawiał czy nieobecność eso jest indukowana jego śmiercią to mogę powiedzieć z całą pewnością że jeszcze nie
26 maja 2017pletzturra pisze: Esou (...) ma się dobrze
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.