Panowie, chuj mnie obchodzi o co się tak spieracie. Tutaj mają umierać ludzie, a nie WASZE KURWA MÓZGI!
Jak ktoś zmarł bo zmieszał gowno z wazeliną, to ma za swoje. Krótkie "zasłużył sobie" wystarczy. Nikt nikogo do żałoby tu nie zmusza, ponadto nie ma obowiązku w ogóle odwiedzania tego tematu. Weźcie se jebnijcie krechę w kosmos i liczcie Sputniki.
Kurwa najgorsze jest to, że jak ja tu kiedyś wyląduję, to znowu będzie pierdolenie albo to o religii, albo żydostwie.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
/nie róbmy spamu, po skończeniu rozmowy usunę
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Właśnie wróciłem z pogrzebu, więc pomyślałem, że już można oficjalnie o tym wspomnieć.
Dowiedziałam się o śmierci Ł. jakiś czas temu, na pogrzebie z racji odległości nie byłam, myślę że jeszcze oswajam się z tą wiadomością. Był obecny w moim życiu w dość mocny sposób i, nie wiem, czuję pustkę po prostu, łapię się na sięganiu po telefon w celu napisania do niego wiadomości i potem sobie przypominam... Kurwa mać.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
13 maja 2017Fatmorgan pisze: gdyby ktoś się zastanawiał czy nieobecność eso jest indukowana jego śmiercią to mogę powiedzieć z całą pewnością że jeszcze nie
26 maja 2017pletzturra pisze: Esou (...) ma się dobrze
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.