4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 81 / 35 / 0
@lvckyy
wszystko, a szczególnie znieczulenie japy wskazuję na mefedron, zapach moczu i/lub ogóra to zapach metyloaminy i zanieczyszczeń, więc dużo syfu

trafiłeś, możesz przemyć go acetonem, co prawda nie jest to całkowite oczyszczanie, ale mniej syfu = mniejsza szansa na jakieś niechciane dolegliwości, no i zapach będzie o wiele przyjemniejszy

jeśli chcesz się podjąć, na forum masz mnóstwo wpisów jak to wykonać, krok po kroku
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 10 / 0
@bigfkinglizzy
Niestety miałem tylko 2g :alergia: Następnym razem gdy ponownie otrzymam ten sort przemyje go acetonem. Pewne jest, że sort ten nie był najlepszej czystości bo dawkowanie które mnie zadowalało to 200-300mg a od 2 tygodni bylem czysty.
Zdziwił mnie fakt, że mimo zanieczyszczeń sort ten nie sprawiał żadnego bólu w nosie.

Update do posta wyżej: zjazdu nie uświadczyłem, jedynie lekkie zmęczenie i ogromną chęć na przyjebanie
%-D
  • 10 / / 0
Ja trafiłam na ciekawy okaz ostatnio. Przezroczysty kamień, bez zapachu, boli w nosie i co mnie najbardziej zastanawia to profil praktycznie taki sam jak nasz dawny mef ale z dobrych działa bardzo długo brak zwały, nie ciśnie na dorzutke ale dawkowanie minimalne potrafię zjeść 3 g dobrego sortu w dobe a tutaj męczyłam 1 ponad, uważam, że mimo niesamowitego działa sort niebezpieczny. Koleżanka wzięła standardowa ilość jak zawsze no i niestety skończyła na pogotowiu.
  • 81 / 35 / 0
@Rozanielona
bezwonny, brak ciśnienia na dorzutkę, tak średnio to do 4-MMC pasuję tak naprawdę,
a co było przyczyną tego, że koleżankę wysłało na noszach? daj znać

wstaw posta z dokładniejszym opisem, myślę, że się przyda, skoro lata na ulicach,
będzie wiadomo, że trzeba być ostrożnym ;)
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Hmmm cóż się stało... Nieostrożność ja zawsze na początku delikatnie, żeby sprawdzić ona wzięła ok 0.4 nie było mnie przy tym oczywiście bo bym na to nie pozwoliła, straciła przytomność, serducho zaczęło szaleć ale już jest lepiej choć w szpitalu trzymają ją tydzień już. Sort kozacki ale naprawdę w minimalnych dawkach ja bym nie dała rady zjeść nawet większego szczura bo po prostu odrzuca. Psychicznie świetnie ale serducho i żołądek cierpią. Także radzę uważać gdzie ja niestety ale mam dużą toleruje a tutaj nawet nie 10 mg mnie rozkładało. Przezroczysty, łatwo się kruszy, zero zapachu ale nos mi zaczął krwawić już po 3 aplikacji jak u moich znajomych dlatego naprawdę radzę uważać. Zaznaczam moi znajomi to też starzy wyjadacze a tutaj każdy brał nawet nie 10 mg zwala lekka, nie chce się dokładać jeden wąs wystarcza na jakieś 5-6 h zwala lekka ale męcząca bo masz wrażenie że jesteś trzeźwy a faza za chwilę wchodzi spowrotem
  • 81 / 35 / 0
@Rozanielona
ciekawe, wszystko oprócz dawkowania i czasu działania wskazuję
na 3/4-CMC, okropny ból przy sniffie, rozjebany nos, problemy z sercem i żołądkiem,
natomiast dawkowanie i czas działania, oraz ,,nawroty fazy'' przypominają mi metamfetaminę
dziwny przypadek, nie mam pojęcia czym to dokładnie może być
  • 158 / 45 / 0
08 marca 2023Rozanielona pisze:
Hmmm cóż się stało... Nieostrożność ja zawsze na początku delikatnie, żeby sprawdzić ona wzięła ok 0.4[...]
To teraz koleżanka już chyba też będzie ostrożna.
  • 4894 / 853 / 0
A cóż to za substancja o dawkowaniu jak mdphp czy MDPV a działaniu jak mef?

Szczerze to nie mam pojęcia co to by mogło być.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1896 / 426 / 4
możliwe, że jakiś "legitny" mix.
DXM
  • 81 / 35 / 0
08 czerwca 2022TikiTaki99 pisze:
29 kwietnia 2022Haser pisze:
Siemka mam takie pytanie odnośnie że tak powiem starych czasów. W latach 2012/2013 dało radę kupić taki temat który wyglądał jak bardzo drobny biały puszek. (To nie były żadne dowozy24 jeszcze nie te czasy) Nie trzeba było używać karty do kruszenia patrząc pod światło ten puszek się błyszczał/szklił.
Miał mocny zapach cały portfel jebał tym tematem przez długi czas jeśli ktoś chował karty po użyciu. Brałem go z kolegami po pierwszej kresce po jakiś 15min wchodziła taka bomba że do dzisiejszego dnia nie waliłem nic lepszego. Normalnie faza taka że z początku przez kilka minut nikt nic do siebie nie mówił bo taka euforia i rozpierdol na bani. Później zajebista gadana i zajebiste samopoczucie. Temat dobrze kopał ale trzeba było szybko dojadać bo były głody.
Co najlepsze kończyło się posiedzenie o 2 w nocy i kładło normalnie spać bez żadnych problemów. Rano samopoczucie lux jak by się nic nie stało.Jedyny minus że ręce śmierdziały tym tematem przez jakiś czas.
Widziałem wiele ale żaden Mateusz nie przypominał w działaniu i wyglądzie tego z tamtych lat. Idzie takie coś dostać jeszcze i jak się to nazywa? Ewentualnie jakiś zamiennik z takim działaniem. Pozdrawiam
Też coś takiego z jakieś 8 lat temu trafiłem - ależ to było dobre cudo :) I przez noc się człowiek jeszcze pocił tym zapachem :D

Jakbym to teraz trafił to chyba bym kilo na zapas wziął :D
aktualnie mam dostęp do tego skurwiela, gołym okiem pobłyskuję z każdej strony, jak jakieś małe diamenciki

spierdolona jakość, bo nie mam jak foty zrobić i strzeliłem screenshota z wcześniejszego nagrania

generalnie, to KOCUR jak chuj.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.